www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics a Alfa Laval dosáhly globální dohody

Společnost Beijer Electronics podepsala dlouhodobou smlouvu na dodávku ovládacích panelů pro Alfa Laval. Obě společnosti budou spolupracovat na přípravě standardních řešení pro výrobní zařízení, která Alfa Laval prodává po celém světě.

Beijer Electronics a Alfa Laval dosáhly globální dohody
Smlouva se týká současných ovládacích panelů a nového softwaru Beijer Electronics. Technologie a globální přítomnost Beijer Electronics byly při rozhodování o dodavateli rozhodující.
Fredrik Jönsson, výkonný ředitel Beijer Electronics obchod komentoval: „Alfa Laval je pro nás novým a důležitým zákazníkem a jsme pyšní na to, že si nás zvolil jako svého hlavního dodavatele ovládacích panelů. Vyhradíme značné zdroje na vývoj konkurenceschopných řešení pro naše zákazníky OEM; našimi přednostmi jsou odborné zkušenosti, flexibilita a vysoká úroveň služeb.“

Alfa Laval je světovým dodavatelem působícím ve více než 100 zemích. Společnost dodává specializované výrobky a řešení výrobních technologií na základě klíčových technologií tepelného přenosu, separace a toku.

Po boku Alfa Laval bude Beijer Electronics vyvíjet řešení pro výrobní zařízení po celém světě. Projekt byl již zahájen a dodávka prvních ovládacích panelů upravených pro potřeby a funkce Alfa Laval se plánuje na konec roku 2008.

Obrázky
36-062_Fredrik_Joensson.jpg

Text k obrázku: Prezident a výkonný ředitel Beijer Electronics Fredrik Jönsson.

Prezident a výkonný ředitel Fredrik Jönsson, tel. +46 (0)40 35 86 00, mobil +46 (0)705 17 16 26
Výkonný obchodní ředitel Martin Hellryd, tel. +46 (0)40 35 84 96, mobil +46 (0)703-46 84 96

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP