www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Toolkit pro vývoj OPC UA serverů pro vestavné systémy.

Společnost Softing Industrial oznámila, že na veletrhu Hannover Messe představí nový vývojový toolkit pro návrh OPC UA serverů pro vestavné systémy. Navštivte Softing Industrial na veletrhu Hannover Messe, 24. až 28. dubna 2017, hala 8, stánek E20.

Toolkit pro vývoj OPC UA serverů pro vestavné systémy.
OPC UA embedded toolkit je založen na standardu ANSI C a vyznačuje se nízkým požadavkem na paměť a na výpočetní výkon. Proto je zvláště vhodný nejen pro vývoj firmwaru snímačů a polní techniky, ale také pro užití v řídicích a I/O systémech s omezenými zdroji. Uživatelé těží z předem připravených a otestovaných funkcí toolkitu, které mohou použít pro výrazné zkrácení času vývoje potřebného k uvedení projektů na trh.

Toolkit podporuje bezpečnostní funkce Nano Embedded Device Server Profile vytvořené sdružením OPC Foundation a funkci publisher ze specifikace UA v1.04 (čeká na zveřejnění). Také je dostupná podpora pro vývoj funkce služby pro klient/server komunikaci.

Hans-Werner Auberg, výkonný ředitel Softing Industrial, říká: „Nabídkou podpory modelu OPC UA publisher/subscriber, nový embedded toolkit výrazně rozšiřuje možnosti využití OPC UA v automatizaci. OPC UA se již používá pro aplikace bez přísných požadavků na reálný čas. Ale vývoj TSN (Time-Sensitive Networking) sítí jako základního standardu pro časově deterministickou ethernetovou komunikaci, nyní rozšiřuje oblast zajímavých možností využití.
Firma Softing Industrial je zde na čele vývoje a jejím cílem je umožnit využití OPC UA s funkcemi publisher/subscriber v automatizaci.“

Toolkit bude nabízen výhradně jako balíček zdrojového kódu. Další informace jsou dostupné na webové stránce: https://industrial.softing.com/en/products/software/opc-development-toolkits.html

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP