www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Navštivte Softing Industrial 24. až 28. dubna 2017 na veletrhu Hannover Messe, v hale 8 na stánku E20.

Jednoduchá a spolehlivá integrace procesních dat s cloudovými řešeními IoT.

Navštivte Softing Industrial 24. až 28. dubna 2017 na veletrhu Hannover Messe,  v hale 8 na stánku E20.
Společnost Softing Industrial oznámila 8. března 2017, že její komunikační brána echocollect nyní podporuje MQTT (Message Queue Telemetry Transport) protokol, čímž činí integraci procesních dat ze systémů a strojního vybavení do cloudových řešení jednodušší a spolehlivější.

Nový firmware pro bránu echocollect verze 7.10, obsahuje vedle OPC UA a dalších řídících protokolů, také funkcionalitu  publisher  z MQTT protokolu.

Produktový manažer společnosti Softing Industrial Sebastian Schenk říká, „MQTT se vyvinul do jednoho z nejdůležitějších IoT standardních protokolů a je již nativně podporován mnoha předními poskytovateli cloudů, včetně Amazon Web Services, IBM Bluemix a Microsoft Azure. My tento trend podporujeme vytvořením spojení mezi automatizací a IT. MQTT učiní integraci dat z bran echocollect do cloudu IoT a aplikací Industry 4.0 jednoduchou a spolehlivou.“

Vlastnosti charakterizované vynikající flexibilitou a výkonem činí brány echocollect vhodné pro integraci procesních dat v rozsáhlých systémech. Systémoví inženýři a koncoví zákazníci mají prospěch z nízkých nákladů na údržbu a robustního a spolehlivého fungování. Echocollect, komunikační brána optimalizovaná pro použití v průmyslu, nabízí škálovatelné řešení pro integraci procesních dat, dokonce i ze složitých systémů nebo z více strojů současně. Spolu s funkcionalitou publisher protokolu MQTT, mohou být data poskytnuta MES, ERP nebo SCADA systémům prostřednictvím integrovaného OPC UA serveru. Další nabízené funkce obsahují obousměrnou databázovou konektivitu, import symbolů z řídících automatů a místní logování dat pro zajištění sledovatelnosti.

Konfigurační software NetCon podporující novou verzi firmwaru 7.10, bude k dispozici ke stažení z webové stránky firmy Softing od dubna. Funkce MQTT Publisher může být licencována odděleně.

Další informace jsou dostupné na webové stránce  https://industrial.softing.com/en/products/plc-connectivity/integration-of-plc-data/stand-alone-application-gateways-multiprotocol/echocollect-e.html

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP