www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

OPC komunikace se zabezpečeným připojením do IoT Clouds.

Nová verze softwarového balíčku dataFEED OPC Suite od firmy Softing nyní zahrnuje modul MQTT Connector, který To umožňuje jednoduchý a bezpečný přenos dat do databázeí IoT Clouds.

OPC komunikace se zabezpečeným připojením do IoT Clouds.
Nový softwarový balíček dataFEED OPC Suite od firmy Softing usnadňuje vytváření aplikací využívajících zabezpečený cloud IoT. Nový MQTT Connector umožňuje začlenit různá automatizační zařízení do aplikací využívajících cloud IoT, např. IBM Bluemix Cloud, prostřednictvím funkce MQTT Publisher. Vysoké zabezpečení dat při přenosu je garantováno šifrováním prostřednictvím SSL/TLS.

„Klíčovou úlohou pro úspěšnou implementaci koncepce Industrie 4.0 je sběr a analýza výrobních dat. Pro návrháře systémů, operátory a správce IT je základní otázkou, jak a kde bezpečně a cenově výhodně ukládat a analyzovat velké objemy dat. Proto přicházíme se svým řešením,“ říká Andreas Roeck, Product Manager Data Integration společnosti Softing Industrial.

Sada nástrojů dataFEED OPC Suite od firmy Softing kombinuje do jednoho kompaktního softwarového řešení funkce OPC Server a OPC Middleware. Integrovaná komunikační brána MQTT umožňuje snadné začlenění stávajících i nových řídiících zařízení do IoT. Je možné integrovat také komponenty bez podpory MQTT, jako např. programovatelné automaty od firem Siemens, B&R a Rockwell. Moderní uživatelské rozhraní s inteligentním  výchozím nastavením vyhovujícím běžným úlohám a intuitivním průvodcem pro uživatele je zkonstruováno s ohledem na výjimečnou jednoduchost tak, aby výrobci technologických zařízení i technici údržby byli schopni komunikaci v rámci IoT nakonfigurovat opravdu snadno a rychle. Modulární konstrukce celé sady dává uživatelům větší flexibilitu, přičemž však licenci zaplatí jen za soubor funkcí, které opravdu požadují.

Další informace o dataFEED OPC Suite je možné nalézt na http://industrial.softing.com/en/products/software/opc-suite-servers-middleware.html

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP