www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Optimalizujte! Nový slogan a logo Softing vyjadřují hodnotovou nabídku firmy pro budoucnost

Firma Softing, mezinárodní výrobce hardwaru a softwaru pro implementaci a zlepšení efektivity procesu výměny dat v aplikacích určených pro automobilový průmysl, průmyslovou výrobu a IT sítě, zveřejnil prvky svého nového korporátního designu.

Optimalizujte! Nový slogan a logo Softing vyjadřují hodnotovou nabídku firmy pro budoucnost
S publikací své výroční zprávy za rok 2015 Softing začíná postupně uvádět svou inovovanou korporátní identitu, vyjádřenou zejména novým logem a sloganem.
„Vzhledem k rostoucí internacionalizaci firmy Softing a nedávnému rozšíření její kvalifikace a služeb se stalo nezbytným naši společnost lépe repozicovat,“ řekl Dr. Wolfgang Trier, výkonný ředitel Softing Group, když vysvětloval pozadí změny.

Ve spolupráci s renomovaným brandovým stratégem Günterem Käferem byla navržena nová identita značky odrážející rozšířené portfolio služeb. Výsledné pozicování značky, aplikované na všechny divize, bude vyjádřeno prostřednictvím nových komunikačních prvků.

„Od založení firmy Softing před 35 lety zůstal její branding z velké části nezměněný. Díky novému fontu je logo techničtější a modernější, bez toho, že by se tím ztratila jeho rozpoznatelná kontinuita. Navíc jasně modrá symbolizuje naši stěžejní technologickou kompetenci a dvě klíčové hodnoty osobitosti naší značky: službu a věrnost,“ řekl Wolfgang Wende, Senior Vice President pro korporátní marketing.

Logo může být podle použití doplněno sloganem „optimize!“ – „optimalizujte!“. Ten sděluje kondenzovanou hodnotovou nabídku korporátní značky Softing. Slogan je apel: přicházející trendy, jako internet věcí, komunikující vozidla a Industry 4.0, pobízejí úsilí k úplnějšímu zlepšování efektivity zařízení a procesů, což znamená, že podniky budou v budoucnu pod ještě větším tlakem optimalizovat. Aby se s tím vyrovnaly, jsou pro ně nezbytné spolehlivé informace a efektivní výměna dat – a Softing je pro ně kompetentním partnerem.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP