www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus dosahuje certifikace ML3 podle standardu průmyslové kybernetické bezpečnosti IEC 62443-4-1

Společnost HMS Networks, přední světová firma v oblasti průmyslových komunikačních sítí, oznamuje, že její značka Anybus úspěšně dosáhla certifikace úrovně zralosti 3 (ML3) podle mezinárodní normy IEC 62443-4-1: Bezpečnostní požadavky na životní cyklus vývoje produktů, jež je průmyslovým standardem kybernetické bezpečnosti.

Anybus dosahuje certifikace ML3 podle standardu průmyslové kybernetické bezpečnosti IEC 62443-4-1

 Certifikace IEC 62443-4-1 se stala nedílnou součástí celého procesu vývoje produktů Anybus. Na doprovodném obrázku jsou klíčové osoby zapojené do tohoto procesu. Zleva doprava jsou Björn Mattson, projektový manažer; Joakim Wiberg, vedoucí technolog; Erik Asp, vedoucí vývoje; a Bartek S. Candell, senior viceprezident oddělení Control Centric.


Úspěšný nezávislý audit provedený společností TÜV Rheinland, celosvětově uznávaného poskytovatele certifikačních služeb, je dokladem oddanosti společnosti Anybus robustním praktikám kybernetické bezpečnosti.

Dosažení úrovně ML3 představuje významný milník v cestě značky Anybus ke kybernetické bezpečnosti a dokazuje zvýšenou vyspělost a sofistikovanost firmy HMS. Zdůrazňuje schopnost značky Anybus integrovat opatření v oblasti kybernetické bezpečnosti do svých procesů a produktů a dále upevňuje svou pozici důvěryhodného partnera v oblasti průmyslové automatizace. Značka Anybus obdržela certifikát poté, co prokázala, že její procesy vývoje produktů a řízení životního cyklu splňují přísná kritéria při vývoji dvou nových výrobků.

Bartek Candell, senior viceprezident oddělení Control Centric firmy HMS Networks, komentoval tento významný úspěch: „V dnešním propojeném průmyslu musí být každá složka sítě zabezpečena proti kybernetickým hrozbám. Značka Anybus se neochvějně zavazuje poskytovat nejlepší a nejbezpečnější produkty a pomáhat svým zákazníkům chránit jejich kritickou infrastrukturu. Dosažení certifikace ML3 podle IEC 62443-4-1 je důkazem našeho odhodlání a důrazu, s jakým přistupujeme ke kybernetické bezpečnosti. Představuje další krok v našem závazku poskytovat špičková řešení splňující požadavky kritických průmyslových technologií.“

Odkaz na certifikát

www.hms-networks.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP