www.modernitovarna.com
Walter Tools News

Nová sorta pro zapichování Walter Tiger·tec® Gold WSM33G

Walter patří k čelním dodavatelům přesných nástrojů pro obrábění kovu na celém světě. Společnost to znovu dokazuje sortou Tiger·tec® Gold WSM33G přihlášenou k patentování.

Nová sorta pro zapichování Walter Tiger·tec® Gold WSM33G

WSM33G je první PVD sorta Walter, která byla vyvinuta speciálně pro vysoké namáhání při zapichování. Řezný materiál kombinuje TiAlN třetí generace a TiSiN ve vícevrstvém povlaku s mimořádnou tvrdostí a současně zvýšenou houževnatostí. Speciální dodatečná úprava snižuje tření, zabezpečuje hladký povrch a optimalizuje tak odvod třísky a procesní spolehlivost. Zlatá vrchní vrstva navíc usnadňuje uživateli zjišťování opotřebení. Walter používá nový povlak PVD jak na jednobřité břitové destičky SX s tvarovým lůžkem a samoupínáním, tak také na vyměnitelné břitové destičky dvoubřitého systému DX18, u kterého zabezpečuje stabilitu v lůžku tvarová plocha čela.

Pro uživatele znamená možnost použití s oběma systémy maximální mnohostrannost, protože jsou tak pokryté všechny upichovací šířky od 1,0 do 10 mm. Další výhodou sorty Tiger·tec® Gold WSM33G je její přizpůsobitelnost – také v náročných podmínkách. Protože univerzální sortu lze použít v 75 procentech použití: zapichování a upichování, soustružení a kopírovací soustružení nebo frézování drážek – ať v oceli (ISO P30), nerezových ocelích (ISO M30), nebo pro těžko obrobitelné materiály (ISO S30). Díky univerzálnímu použití a vysoké životnosti a odolnosti vícevrstvého povlaku proti plastické deformaci a opotřebení hřbetu představují zapichovací destičky WSM33G vysoce produktivní a procesně spolehlivou volbu.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP