www.modernitovarna.com
NSK

Ložiska NSK jsou zahrnuta v prvotřídním konstrukčním a výpočetním softwaru

Společnost NSK začne poskytovat data o svých valivých ložiscích firmám MESYS a KISSsoft, dvěma předním průmyslovým společnostem, které vyvíjejí software pro technické výpočty pro inženýry zabývající se návrhem strojů. Integrace dat ložisek NSK urychlí konstrukční proces díky rychlé a snadné analýze návrhu ložisek, která zkracuje dobu jejich výběru.

V reakci na požadavky konstruktérů se valivá ložiska NSK stanou nedílnou součástí programů technického výpočetního softwaru KISSsoft® a MESYS, které se používají po celém světě. Díky dostupným aktuálním datům z roku 2023 bude možnost výběru valivých ložisek NSK v těchto softwarových sadách zvyšovat pohodlí a spokojenost zákazníků.

KISSsoft AG, součást nadnárodní společnosti Gleason Corporation, vyvíjí modulární výpočetní programy pro návrh, optimalizaci a ověřování strojních prvků, jako jsou ozubená kola a převodovky, v souladu s mezinárodními standardy. Podobně MESYS AG vyvíjí software pro technické výpočty v různých strojírenských projektech, se zvláštním zaměřením na dimenzování strojních prvků, jako jsou kuličkové šrouby, hřídele a další.

Data, která NSK poskytuje, budou zpočátku zahrnovat pět typů ložisek: kuličková ložiska, kuličková ložiska s kosoúhlým stykem, válečková ložiska, kuželíková ložiska a soudečková ložiska. Uživatelé softwaru jednoduše vyberou informace o ložiscích NSK z databáze a provedou například technické výpočty týkající se ozubených kol, skříní nebo hřídelí. Uživatelé budou také schopni určit faktory, jako je kontaktní tlak a trvanlivost ložisek.

Důležité je, že společnost NSK může kdykoli aktualizovat data, která poskytuje, aby zajistila vždy správné údaje pro výpočty konstrukce stroje. NSK bude poskytovat informace pro další typy valivých ložisek.

1) Příklad konstrukce převodovky větrné turbíny pro analýzu pomocí softwaru KISSsoft® nebo MESYS

 

Ložiska NSK jsou zahrnuta v prvotřídním konstrukčním a výpočetním softwaru
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP