www.modernitovarna.com
NSK

Úspěšná konference distributorů NSK European Distributor Convention 2019

V krásném a historickém městě Dubrovníku v Chorvatsku pořádala firma NSK svou konferenci a setkání pro evropské distributory: European Distributor Convention 2019. Třídenní akce se zúčastnilo více než sto zástupců distributorů ze všech regionů EMEA, aby se zde navzájem setkali a sdíleli informace a zkušenosti.

V průběhu akce, která se konala do 9. do 11. října, firma prezentovala informace o globálním programu pro trh s náhradními díly a v sekci "co je nového" delegáty seznámila s s novinkami v produktech, oborech, AIP a marketingu. Na akci byli přítomni zástupci vrcholového vedení NSK, aby zde udržovali kontakty s distributory a vyjádřili, jakou důležitost jim přikládají při rozvoji firmy.

"Obchod s náhradními díly je složitý. Avšak je to obchod mezi lidmi," vysvětlil Jean-Yves Chapelet, ředitel marketingu GAM a ředitel obchodní divize NSK pro západní Evropu. "Pro NSK je proto klíčové, s kým na tomto trhu podnikáme. Právě proto opravdu oceňujeme velkou účast našich distribučních partnerů, kteří byli, jsou a budou zdrojem našeho úspěchu na trhu s náhradními díly."

V průběhu konference byly slavnostně vyhlášeny firmy, které úspěšně získaly titul Certifikovaný partner AIP: APRB (Rusko), Coroll (Česko) a Lagerton (Srbsko); a první Certifikovaná servisní pobočka AIP: Rubix (Nizozemsko). Program Certifikovaných partnerů AIP se pro distribuční partnery NSK ukázal být velmi přitažlivý. Program je totiž zvýšením znalostí v oblasti identifikace a řešení technických problémů, nabídkou specializovaných znalostí uplatnění v různých aplikacích, oborového know-how a vedení projektů MRO odliší od jejich přímé konkurence. NSK kromě toho v rámci programu certifikace AIP pokračuje v investicích do sítě svých autorizovaných distributorů.

"Jsme hrdí na značku NSK a nejvíce na to, že jsme součástí této rodiny," zněla po akci zpětná vazba od distributorů. Proto se již plánuje příští evropské setkání distributorů NSK European Distributor Convention.

Společnost NSK uspořádala v chorvatském Dubrovníku svou konferenci pro distributory European Distributor Convention 2019.
 

Úspěšná konference distributorů NSK European Distributor Convention 2019

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP