www.modernitovarna.com
Seco Tools

Seco se mění – je tu nová značka pro budoucnost

společnost Seco, jeden z vůdčích globálních poskytovatelů řešení pro obrábění kovů, právě oznámila zásadní změnu své vizuální identity a současně i dlouhodobé strategie. Jedná se o úplně první z posloupnosti důležitých kroků, jimiž hodlá firma zviditelnit své jméno jako synonymum pro průmyslové inovace, efektivitu činností i udržitelnost podnikání.


Nová značka byla právě představena – a dále se uskuteční řada různých návazných aktivit, kampaní, představení produktů a ohlašování nových služeb. S původním logem firmy se pojí bohatá historie, a tak bude jeho změna právě tím, čeho si lidé všimnou nejdřív. Nové logo je určitou evolucí předchozího – dál využívá ony ikonické barvy, které symbolizují Seco v jasném a pozitivní poselství.

„Při všem úsilí, které vynakládáme stojíce na ostří všech inovací zkrátka chceme, aby ostře působila i naše nová značka – jasná, současná a připravená na budoucnost. Cítíme silné vzrušení, když sdělujeme tuhle záležitost celému světu. Nemůžeme se dočkat, jak budou lidé reagovat. A spoustu dalšího ještě chystáme“, říká Bettina Palmen, Brand Manager v Seco.

„Nový vizuální design je jen začátkem naší strhující pouti. K tomu rozšiřujeme nabídku o nové služby a digitální řešení, jež jsou připraveny na veškeré výzvy vyvstávající z požadavků našich zákazníků. Jsem opravdu napjatý, jak se bude právě tahle oblast našeho podnikání vyvíjet, protože skvěle vyjadřuje náš závazek pro budoucnost. Činíme teď opravdu zásadní kroky, a dnes se s velkým očekáváním o jeden z nich – naši novou značku – dělíme i s vámi,“ uvádí Stefan Steenstrup, prezident Seco.

https://www.secotools.com/article/125081



Seco se mění – je tu nová značka pro budoucnost
Seco Rebranding


Seco se mění – je tu nová značka pro budoucnost
Seco Logotype

www.secotools.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP