www.modernitovarna.com
Seco Tools

Seco rozšiřuje digitální služby se strategickými partnery

Společnost Seco Tools rozšířila své portfolio digitálních služeb ve spolupráci s online školicí platformou pro Lean management, společností 7-Shapes, a společností Ellistat, poskytovatelem softwaru APC (automatizované řízení procesů).


Síť řešení vybudovaná spoluprací a partnerstvím
Společnost Seco Tools využívá své více než osmdesát let trvající zkušenosti s výrobou i mimo oblast samotných obráběcích nástrojů. Ve spolupráci s partnery, kteří jsou lídry a odborníky ve svých oborech, zajišťuje Seco svým zákazníkům přístup k těm nejlepším řešením na cestě k dosažení provozní dokonalosti.

Tato partnerství obohacují portfolio Seco Tools v oblastech školení pracovníků a seřizování strojů – tedy právě těch, které způsobují zákazníkům největší obavy, pramenící z nedostatku pracovních sil a schopností stávajících zaměstnanců. „Je to další krok k zákaznicky orientované spolupráci,“ vysvětluje Helga Dekempeneer, ředitelka oddělení transformace výroby ve společnosti Seco Tools „Náš vzdělávací program řeší nejen samotné obrábění, ale i jeho fyziku a ekonomiku. Nová partnerství skvěle doplňují to, co nabízíme.“

Kurzy Lean management pro všechny úrovně znalostí
Online školicí platforma společnosti 7-Shapes nabízí nepřetržitý přístup ke kurzům Lean management pro operátory, techniky i manažery, s kurzy od úrovně bílého pásku až po zelený. Účastníci kurzu testují své teoretické znalosti v interaktivní simulaci, připomínající hru s virtuální továrnou.

„Toto partnerství je skvělou příležitostí, jak nabídnout zákazníkům Seco zcela novou možnost seznámení s provozní dokonalostí,“ říká generální ředitel společnosti 7-Shapes, Julien Charles. „Všichni sdílíme stejnou vizi: ať už jste operátor, technik, či manažer, je váš přínos důležitý – a abyste mohli dát práci maximum, musíte mít k dispozici všechny náležitosti.“

Seřízení obráběcího stroje v jediném kroku s přesným řízením procesů
Společnost Ellistat je poskytovatelem softwaru APC pro seřizování strojů v jediném kroku – s vyšší přesností než tradiční metody SPC, či dokonce manuální. Software APC omezuje kolísání procesu a systém se poučuje z provedených korekcí pro postupné zlepšování. Díky plné integraci do digitálního řetězce porovnává systém data obrobku z měřicího stroje s příslušným souborem 3D modelu, stanovuje korekce a posílá je zpět do obráběcího centra.

Davy Pillet, generální ředitel společnosti Ellistat, k tomu říká: „Jsme velmi rádi, že můžeme rozvíjet partnerství se společností Seco Tools. Kombinuje totiž to nejlepší z obou světů k automatizaci kritických procesů – znalost obráběcích nástrojů a možnosti digitálních prostředků, třeba právě strojového učení."

Zákazníci Seco mohou využít bezplatný přístup k Demo materiálům společnosti 7-Shapes na adrese: https://manufacturingtransformation.io/product/online-lean-training/

Více informací o společnosti Ellistat poskytne Maxime Coutat, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP