www.modernitovarna.com
OMRON News

Společnost OMRON představuje novou mimořádně kompaktní chytrou kameru MicroHAWK F440-F 5MP

Tato nejmenší chytrá kamera ve své třídě nově definuje uživatelsky konfigurovatelné strojové vidění s objektivem typu C-Mount.

Společnost OMRON představuje novou mimořádně kompaktní chytrou kameru MicroHAWK F440-F 5MP

Společnost OMRON, světový lídr v oblasti řešení průmyslové automatizace, oznámila uvedení nové chytré kamery OMRON MicroHAWK F440-F. Tato vysoce konfigurovatelná chytrá kamera s kapacitou 35 snímků za sekundu, rozlišením 5 megapixelů a monochromatickým senzorem s globální závěrkou přináší výjimečný výkon prakticky pro jakoukoli aplikaci strojového vidění.

Kamera F440-F se může pochlubit celou řadou funkcí, které z ní činí jedinečné řešení v oboru. Díky její kompatibilitě s objektivy typu C-Mount a podpoře možností externího osvětlení mohou uživatelé optimalizovat nastavení obrazu. Kompaktní rozměry modelu F440-F z něj navíc dělají nejmenší chytrou kameru ve své třídě, díky čemuž je ideální volbou pro prostředí s omezeným prostorem. Intuitivní nástroj společnosti OMRON pro nastavení systému AutoVISION umožňuje rychlou a snadnou konfiguraci vysoce složitých aplikací, uživatelé tak mohou dosáhnout optimálního zobrazovacího výkonu za zlomek času.

Od jiných modelů se kamera F440-F odlišuje díky své kompatibilitě se stávajícími systémy. Je kompatibilní s chytrou kamerou MicroHAWK F430-F, a zajišťuje tak přímou cestu k upgradu bez nutnosti složitého přepojování kabelů. Model MicroHAWK F440-F podporuje různé komunikační protokoly, zahrnující digitální vstupy/výstupy, RS-232, Ethernet TCP/IP, Ethernet/IP™ a PROFINET, díky čemuž zajišťuje také bezproblémovou integraci a připojení. Možnosti napájení se těší stejné flexibilitě – model F440-F podporuje jak napájení přes síť Ethernet (PoE), tak přímé napájení 24 V.

www.industrial.omron.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP