www.modernitovarna.com
Advantech

Sada CODESYS Experience s Advantech ADAM-5560CDS IPC jako řídicí jednotkou I/O, moduly distribuovaných I/O a HMI

Eindhoven, červenec 2015 – nová jednotka ADAM-5560CDS od společnosti Advantech je cenově výhodný modulární průmyslový počítač IPC založený na platformě pro vestavné systémy CODESYS V3, vybavený procesorovou jednotkou Intel Atom D510 CPU včetně specifických funkcí, jako jsou watchdog, RAM se záložní baterií a předinstalovaným operačním systémem reálného času Windows CE 6.0. Základní jednotka má sedm interních I/O slotů (pro digitální a analogové I/O) a celkem podporuje až 224 I/O bodů. Připojení ke komunikačním sítím s různou architekturou a jednotkám distribuovaných I/O umožňují dva na desce vestavěné porty pro Ethernet (2× RJ45).

Sada CODESYS Experience s Advantech ADAM-5560CDS IPC jako řídicí jednotkou I/O, moduly distribuovaných I/O a HMI
Pro další rozšíření o externí a vzdálené I/O nabízí Advantech výběr různých I/O jednotek. Jednotky ADAM-5000TCP a ADAM-5000/485 mohou být připojeny prostřednictvím portu Modbus TCP Ethernet Remote I/O LAN nebo interního portu RS-485 Modbus/RTU. Obě rozšiřující I/O jednotky poskytují prostor pro čtyři nebo osm dodatečných I/O modulů. Plný sortiment inteligentních modulů pro digitální nebo analogové I/O a čítače zahrnuje moduly ADAM 6000 (založené na ethernetovém protokolu Modbus TCP), ADAM 4000 (založené na protokolu Modbus RTU a komunikační lince RS-485) a ADAM 2000 (pro síť bezdrátových snímačů).

Základem řídicího systému založeného na PC je aktuální verze CODESYS V3 Runtime System CODESYS Control and Visualization. Vývojové prostředí CODESYS Development od firmy 3S-Smart Software Solutions je na trhu s automatizační technikou standardem pro vývoj aplikačního softwaru v souladu s normou IEC-61131-3. Systém CODESYS Development, který se dodává zdarma, obsahuje všechny potřebné komponenty pro inženýrskou práci, všech šest jazyků IEC 61131-3, kompilátor do nativního strojového kódu, výkonný debugger a přehledný konfigurátor projektů. Kromě čistého programování logických funkcí, umožněného inženýrským nástrojem CODESYS, je k dispozici také integrovaný grafický editor, jenž umožňuje integrátorům systémů navrhnout vizualizaci se službou Target Visualization, která může být zobrazena na průmyslovém terminálu Panel Monitor připojeném prostřednictvím interního portu VGA jednotky ADAM-5560.

Webová vizualizace Codesys Visualization umožňuje realizovat vzdálený přístup, dohled a služby HMI prostřednictvím internetu. Běžný webový prohlížeč komunikuje s webovým serverem v řídicí jednotce a zobrazuje vizualizaci s využitím HTML5. Pro volitelnou funkci integrovaného HMI s využitím webových služeb WebVizu nabízí Advantech 7"a 12" panelové počítače s dotykovou obrazovkou řady WOP-3000, se zobrazením založeným na webovém prohlížeči. Tyto odolné panelové počítače mají pasivní chlazení, bez ventilátoru.

Celá sestava CODESYS Experience za neuvěřitelnou cenu

Advantech oslavuje svou spolupráci s CODESYS uvedením nabídky „balíček Advantech-CODESYS“, určené speciálně pro Evropu. Akce byla zahájena v červenci 2015 a je platná pro objednávky učiněné do 31. prosince 2015. Nabídka je součástí úsilí divize Advantech Industrial Automation Group poskytnout zákazníkům na evropském trhu jedinečné podmínky.

Hlavní součástí „balíčku Advantech-CODESYS“ je Advantech ADAM-5560CDS s integrovaným runtime CODESYS – flexibilní a rozšiřitelný řídicí systém založený na PC a vhodný pro množství cenově výhodných řešení v oblasti internetu věcí (IoT), v automatizaci, při sběru dat, v řídicích úlohách v energetice, v řízení a správě budov, ve větrných a vodních elektrárnách, v čistírnách odpadních vod apod. Nabídka poskytuje zákazníkům firmy Advantech tyto výhody:

• balíček za 1 750 eur, tj. 60 % původní ceny,
• zlepšení produktivity s optimalizovaným vývojovým rozhraním,
• flexibilitu, modularitu a možnost opakovaného použití prostřednictvím objektové orientace,
• zjednodušení inženýrských prací díky uživatelsky přívětivé konfiguraci systému a komunikaci,
• plnou integraci se všemi vzdálenými zařízeními Advantech Modbus TCP nebo RTU,
• zdarma vývojové prostředí CODESYS podporující všech šest jazyků pro programování PLC podle IEC 61131-3,
• rychlou tvorbu jednoduchých aplikací v běžné praxi,
• výkon i pro velké projekty a možnost využít doplňkové nástroje,
• konzistentní, harmonizované nástroje pro funkce a provoz,
• funkce přizpůsobitelné požadavkům zákazníků a uživatelské rozhraní vývojového prostředí.

Nabídka „Balíček Advatech-CODESYS“ platí do 31. prosince 2015 a zahrnuje následující výrobky Advantech:

• jeden průmyslový počítač ADAM-5560CDS (Soft Logic Controller se sedmi sloty a CPU Intel Atom s integrovanou službou Target Visualization),
• dva I/O moduly ADAM-5051D-BE,
• dva I/O moduly ADAM-5056D-AE,
• dva I/O moduly ADAM-5055S-AE,
• jeden I/O modul ADAM-5071H-BE,
• jeden panelový počítač pro WebVisu WebOP-3070T,
• jeden 15" monitor s dotykovou obrazovkou pro TargetVisu FPM-2150G.

http://buy.advantech.eu/CODESYS+Bundle+Promotion+ADVANTE/CODESYS+Bundle+Promotion/bundle-ADVANTECH-CODESYS.htm

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP