www.modernitovarna.com
Southco

NOVÁ KOMPRESNÍ ZÁPADKA OD SPOLEČNOSTI SOUTHCO S VIZUÁLNÍ INDIKACÍ OTEVŘENÍ

Společnost Southco rozšířila svou řadu kompresních západkových uzávěrů VISE ACTION® o novou verzi, která umožňuje obsluze zjistit, zda je západka otevřená nebo zavřená.

NOVÁ KOMPRESNÍ ZÁPADKA OD SPOLEČNOSTI SOUTHCO S VIZUÁLNÍ INDIKACÍ OTEVŘENÍ

Kompresní západka Southco E3 VISE ACTION® s vizuálním indikátorem je vybavena červenými reflexními křidélky, která jsou při otevření západky snadno viditelná, což umožňuje nepřetržitě sledovat její stav. Tato novinka rozšiřuje řadu produktů ZVIDITELNIT BEZPEČNOST SE SOUTHCO™, které mají vizuální indikaci pro zlepšení bezpečnosti a sledování přístupu v široké škále úloh.

Kompresní západka Southco E3 VISE ACTION® má vizuální indikátor, který zobrazuje její otevření. Indikátor je viditelný z minimálně pěti metrů, a proto je ideální pro skříně používané v železniční dopravě nebo v průmyslu, včetně výroby polovodičů, kde by nezajištěné dveře nebo kryt mohly mít při provozu negativní dopad na bezpečnost. Díky tomu, že obsluha může snadno zjistit stav otevření, zvyšuje kompresní západka E3 VISE ACTION® s dvoupolohovou krytkou efektivitu i bezpečnost a omezuje chyby při údržbě. Krytka je navržena pro použití v náročných podmínkách a pomáhá kompresní západku E3 VISE ACTION® s vizuálním indikátorem chránit tak, že její krytí je NEMA 4 a IP65. Proto je vhodná pro venkovní prostředí, prostředí s velkými vibracemi nebo korozivní prostředí.

Jonathan Coulter dodává: „Kompresní západka E3 VISE ACTION® s vizuálním indikátorem poskytuje vizuální zpětnou vazbu, zda je kryt zcela zavřený, částečně zavřený nebo není vůbec zajištěn. Stejně jako standardní řada E3 společnosti Southco, i tato verze s indikátorem umožňuje robustní uzavření odolné proti vibracím a je k dispozici s různými délkami rukojeti, což poskytuje jednoduchý upgrade pro zvýšení bezpečnosti a zabezpečení skříně.“

Pro více informací o funkci kompresních západek E3 prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP