www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VYSOCE ODOLNOU ELEKTRONICKOU OTOČNOU ZÁPADKU R4-50 S INTEGROVANÝM SENZOREM

Společnost Southco představila novou elektronickou otočnou západku R4-50 Heavy-Duty s integrovaným senzorem a utěsněnou ovládací elektronikou, která rozšiřuje řadu otočných západek Southco o variantu nabízející zvýšené zabezpečení a dálkové ovládání přístupu pro náročná prostředí.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VYSOCE ODOLNOU ELEKTRONICKOU OTOČNOU ZÁPADKU R4-50 S INTEGROVANÝM SENZOREM

Nejnovější přírůstek do řady otočných západek Southco s velkou odolností (heavy-duty) je navržen pro úlohy, kde je důležitá robustnost a spolehlivost. Přináší vysokou bezpečnost, rychlé ovládání a výjimečnou trvanlivost. Západka R4-50 vyhovuje normě FMVSS 206 pro odolné dveřní zámky a zádržné mechanismy na vozidlech a je navržena pro úlohy s dodávkami "na poslední míli", kde je západka používána nepřetržitě a za obtížně předvídatelných podmínek.

Nový model R4-50 kombinuje tyto vlastnosti s elektronickým ovládáním a monitorováním pro ověření bezpečnosti dveří. Západka spolehlivě funguje v nepříznivých podmínkách a dveře zajistí za méně než jednu sekundu. Elektronický systém řízení přístupu uživatelům umožňuje pohodlné ovládání na dálku za všech okolností. Integrovaný snímač indikuje polohu západky dveří a potvrzuje, že jsou dveře zajištěné. Celý elektronický systém pohonu západky je utěsněn, aby byl chráněn před povětrnostními podmínkami.

To vše přináší i velkou trvanlivost, tj. počet cyklů uzavření a otevření, i dlouhou životnost. Trvanlivost je pětkrát větší než u jiných elektronických otočných západek, a proto je R4-50 Heavy-Duty spolehlivým řešením i v těch nejnáročnějších prostředích, a to mnoho let po instalaci.

Pro více informací o otočných západkách R4-50 Heavy-Duty navštivte southco.com nebo napište e-mail na nepřetržitou 24/7 službu zákaznického oddělení na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.southco.com


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP