www.modernitovarna.com
BRADY

Ještě výkonnější přenosná zařízení

Nové přenosné tiskárny etiket M610, M611 a M710 společnosti Brady Corporation přinášejí skvělou rychlost, všestrannost a odolnost, a tenhle recept na špičkové značení kdykoli a kdekoli funguje.


Ještě výkonnější přenosná zařízení
 
Uživatelé se teď mají o co opřít, protože nové přenosné tiskárny Brady nabízejí nespočet možností pro návrh štítku dle vašich představ – prostřednictvím vestavěné klávesnice, na PC nebo přes telefon. Návrhy je možné tisknout na materiály etiket nejrůznějších velikostí a barev, které se hodí pro jakoukoli identifikační úlohu. Všechny tři tiskárny zároveň okamžitě rozpoznají zavedený materiál, automaticky se zkalibrují a oznámí, kdykoli by návrh designu etikety vyžadoval jinou velikost.

Pracujte tak, jak si to situace žádá

U nové špičkové řady přenosných tiskáren Brady mají poslední slovo ve způsobu přípravy štítků uživatelé.

V tiskárnách jsou nainstalovaní průvodci, které při návrhu designu etikety můžete ovládat pomocí vestavěné klávesnice s různými možnostmi rozložení kláves.

Štítky je možné navrhovat i přes aplikaci Brady Workstation na PC, uložit do tiskárny nebo do ní odeslat přes WiFi.

Na nových tiskárnách je nejlepší to, že se dají ovládat i pomocí telefonu. Stačí si nainstalovat bezplatnou aplikaci Express Labels Mobile od společnosti Brady. Aplikace umožňuje na jakémkoli novějším modelu telefonu navrhnout prakticky libovolný design etikety, a to mimořádně jednoduchým, praktickým a rychlým způsobem.

V závislosti na potřebách dané úlohy mohou uživatelé do tiskárny zavést spotřební materiál s přesně předřezanými štítky nebo role s materiálem pro kontinuální etikety, které je možné řezat automaticky hned po vytištění. Pro velké tiskové úlohy nabízí společnost Brady také kompatibilní velkoobjemové role, které maximalizují rychlost tisku přenosných zařízení až na 76 mm/s.

Tvořte prvotřídní štítky doslova odkudkoli
Společnost Brady nabízí tisíce variant materiálů etiket pro tiskárny, včetně obecných identifikačních materiálů a vysoce specializovaných řešení zohledňujících maximální spolehlivost ve specifických podmínkách. Díky velmi širokému výběru materiálů, velikostí a barev štítků si uživatelé mohou dopřát svobodu přehledné a spolehlivé identifikace s využitím jedné jediné tiskárny štítků.

Modely M610, M611 a M710 jsou určeny pro použití na cestách a na rušných pracovištích. Jsou odolné a robustní a ustojí víc než jen nějaký ten náraz. Všechny modely se vyznačují odolností proti pádu z výšky 1,8 metru, splňují podmínky odolnosti armádního testu a jsou vybaveny dobíjecí Li-ion baterií, která uživatelům umožní tisknout po celý den, a to až 4500 štítků na jedno nabití.

Nová laťka v oblasti značení

Každá z nových přenosných tiskáren etiket od společnosti Brady odemyká ekosféru bezproblémové identifikace, a to v podání prvotřídního procesu značení.

Tiskárna, aplikace Brady Workstation na PC a aplikace Express Labels Mobile v telefonu dokáží rozpoznat tisíce autentických materiálů etiket Brady. Tiskárna automaticky přizpůsobuje příslušná nastavení a software Brady Workstation a aplikace Express Labels Mobile pro návrh designů etiket okamžitě zohlední konkrétní zavedený materiál, aby uživatelé mohli jít v oblasti štítkování až na doraz.

Bezvadná komunikace mezi štítkovým materiálem, tiskárnou štítků a softwarem pro návrh designu etiket znamená, že provedení štítků je hned napoprvé kvalitní, nedochází ke ztrátám a identifikace je rychlá jak v kancelářích, tak v terénu. Tiskárna zároveň umožňuje bezchybný tisk vlastních, plně přizpůsobených štítkových rolí, které lze předem potisknout logem nebo dalšími údaji.

Modely M610, M611 a M710, které jsou k dostání prostřednictvím celosvětové sítě zkušených distributorů společnosti Brady, nepochybně do řady odvětví po celém světě přinesou změnu a firmy začnou štítkovat jinak a lépe.
Podrobnější a technické údaje naleznete na www.bradyeurope.com/portableprinters


Ještě výkonnější přenosná zařízení

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP