www.modernitovarna.com
Southco

Bezpečně a spolehlivě s firmou Southco

Oblast maloobchodu prochází v posledních letech z pohledu zákazníků i obchodníků velkými změnami, spojenými se zvyšujícím se podílem e-commerce. Nakupování on-line zaznamenává každoročně dvojciferný nárůst, a proto nemůže být pochyb o jeho stále větším významu. S tím, jak nakupování online stále lépe uspokojuje požadavky na rychlost a pohodlí nákupu, mění se i způsoby doručování zásilek, aby odrážely měnící se požadavky zákazníků.

Bezpečně a spolehlivě s firmou Southco
Tyto změny jsou podmíněny mnoha měnícími se okolnostmi. Lidé jsou stále více zaměstnaní, jejich pracovní doba se prodlužuje a málokdo má čas čekat doma na doručení zásilky. To spolu s rostoucí poptávkou způsobuje doručovacím společnostem značné problémy, které vedou k růstu cen za dopravu a nespokojenosti zákazníků. V některých případech může být zásilka ponechána u sousedů nebo na nějakém vyhrazeném místě, uvnitř domu nebo venku, ale vždy je to spojeno s možností poškození zboží a s tím, že nelze jednoznačně prokázat dodání zásilky zamýšlenému adresátovi. Rozvíjejí se proto služby typu „click and collect“, a s tím roste poptávka po možnosti bezpečného uložení zásilek.

V souvislosti s tím roste v celé Evropě počet míst s možností automatického vyzvednutí nebo podání zásilek, výdejních míst a schránek pro balíkové zásilky. To je doprovázeno rostoucím množstvím balíkových schránek umístěných ve venkovním prostředí a určených pro veřejnost nebo poštovních schránek pro objemné zásilky, umístěných u domu a určených pro soukromé využití. Předpokládá se, že tento trend bude pokračovat. Služby dodávání balíků do schránek se budou dále rozvíjet a budou jednou z klíčových oblastí vývoje logistiky.

Ačkoliv schránky na balíky mohou být používány v různých režimech a podmínkách, mají zásadní podobnosti, jež jsou všem společné: potřeba zabezpečení zásilek a možnost sledovat a dokladovat dodání zásilky a její vyzvednutí ze schránky. Nedílnou součástí každé schránky proto je robustní elektronický zámek – a to je oblast, v níž firma Southco skutečně exceluje.

Jako přední dodavatel technických přístupových prostředků a elektronických přístupových systémů staví Southco svou pověst na vnímavosti k trendům trhu. Southco je už mnoho let klíčovým hráčem na poli zámků pro poštovní schránky a vyvíjí svou nabídku tak, aby odpovídala měnícím se požadavkům zákazníků. Jako odpověď na zde popsané trendy se soustředila na dvě oblasti výrobků navržených speciálně pro zajištění bezpečnosti dodávek balíků v různých lokalitách.

R4-EM Electronic Rotary Latch je inteligentní otočná západka, která nabízí elektronické řízení přístupu v kombinaci se spolehlivou funkcí otočné západky. Je určena pro spolehlivé zabezpečení schránek a k jejím základním vlastnostem patří její univerzálnost – uplatní se v různých oblastech použití – a dále její konstrukce, která splňuje nejpřísnější požadavky na zabezpečení a současně vykazuje velkou odolnost proti nepříznivým vlivům okolního prostředí. Kromě toho je instalace západky R4-EM snadná a rychlá a její použití je nenáročné na obsluhu a energeticky efektivní, což umožňuje uživatelům snižovat náklady na energii spojené s provozem bezpečného systému dodávání zásilek.

Southco také nabízí obsáhlý sortiment výklopných klik s elektronickým zámkem řady H3-EM. Tyto výrobky jsou typicky spojené s úlohami s velkými požadavky na zabezpečení, jako jsou datová centra, ale mohou být vhodné i pro úlohy „click and collect“. Rychlý růst těchto služeb vede k tomu, že stále více zásilek je ukládáno ve veřejných výdejnách nebo podobných skladovacích zařízeních. S tím, jak budou zákazníci i obchodníci hledat bezpečné a pohodlné způsoby doručování zboží, poroste také potřeba zajistit řízení přístupu do těchto prostor.

Navíc, lze kliky H3-EM vybavit čtečkami přístupových karet nejrůznějších průmyslových standardů, což znamená, že je lze snadno začlenit do již existujícího systému zabezpečení budov a mohou být centrálně monitorovány jednotným řídicím systémem.

Rostoucí poptávka po domácích schránkách na balíky s sebou nese nové problémy, jejichž řešení však již v nabídce firmy Southco existují. Southco tak dále prokazuje, že v tomto rychle se rozvíjejícím oboru patří ke světové špičce, ať jde o pružnou reakci na požadavky trhu, nebo o rozsáhlé znalosti a zkušenosti.

S využitím nejnovějších výrobků Southco není bezpečné uložení zásilek žádný problém. Ať jde o jakoukoliv úroveň zabezpečení, Southco má vždy co nabídnout.

Další informace najdete na www.southco.co.uk.licação.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP