www.modernitovarna.com
Walter Tools News

NOVÁ GEOMETRIE G27 WALTER ROZŠIŘUJE SORTIMENT FRÉZ M5137

S Xtra·tec® XT M5137 představila firma Walter nedávno rohovou frézu, která se vyznačuje zajímavými přednostmi při obrábění materiálů ISO P a K.

NOVÁ GEOMETRIE G27 WALTER ROZŠIŘUJE SORTIMENT FRÉZ M5137

Na jedné straně profitují uživatelé z oboustranných vyměnitelných břitových destiček se šesti využitelnými řeznými hranami – a tedy z atraktivního poměru ceny a řezných hran. Na druhé straně má fréza úhel nastavení 90 stupňů a lze ji použít pro šikmé zanoření, frézování kruhovou interpolací a frézování kapes. Kombinace, která doposud na trhu nebyla. Na základě úspěšného uvedení na trh nyní Walter svůj sortiment M5137 rozšiřuje: o novou, univerzální geometrii vyměnitelných břitových destiček G27.

Tam, kde poskytovala dobré služby doposud dostupná geometrie G57 především při dobrých až středních podmínkách, nízkých řezných silách a středních posuvech (např. u předobrobených obrobků), doplňuje nyní sortiment Walter slinutá G27. Geometrie, kterou lze použít při náročných úkolech, jako jsou nestabilní upnutí, přerušované řezy nebo kujná vrstva. Obě geometrie jsou vhodné pro rovinné frézování, rohové frézování a frézování kapes a dále pro frézování kruhovou interpolací a šikmé zanoření v ocelových materiálech a litinách, ale také v nerezovém a těžko obrobitelném materiálu. Samotné těleso frézy má Walter v sortimentu s upínacím otvorem a stopkou Weldon a dále s novými palcovými průměry (1"–4"). Vysoká procesní spolehlivost a hospodárnost díky nízkým nákladům na řezný materiál a sorty odolné proti opotřebení Tiger·tec® je fréza zajímavá v neposlední řadě pro uživatele se středními počty kusů.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP