www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue představuje platformu PcVue 16

Krok vpřed pro energetické systémy a inteligentní budovy, digitální asistenci a kybernetickou bezpečnost.

PcVue představuje platformu PcVue 16
PcVue uvádí na trh platformu PcVue 16, která byla navržena tak, aby prostřednictvím digitální asistence vylepšila vzdálené operace, a poskytuje nové inovativní funkce v oblastech, jako jsou inteligentní energetické systémy a budovy, a zároveň zajišťuje nejvyšší úroveň kybernetické bezpečnosti.

Platforma PcVue je softwarová platforma pro monitorování a řízení, která uživatelům umožňuje vyvíjet aplikace v oblasti dispečerských systémů SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition), internetu věcí a rozhraní HMI (Human-Machine Interface). PCVue vychází z více než 40 let zkušeností a používá se ve více než 80 000 aplikacích po celém světě.

Díky svým novým funkcím představuje PcVue 16 robustní, spolehlivou a bezpečnou platformu, která obsahuje kompletní inovaci a sílu PcVue, aby zůstala na špičce vývoje.

Digitální asistence pro lepší efektivitu

PcVue představuje platformu PcVue 16

 Aplikace PcVue 16 podporuje operátory ve velínech a mobilní pracovníky v provozech digitální asistencí, která zahrnuje chytré chatboty pro interaktivní pokyny, automatizované reporty a komunikaci s odborníky na danou problematiku. Tento kompletní soubor digitálních služeb umožňuje operátorům na dálku přistupovat ke zdrojům jejich podniku, což vede k lepším výsledkům a chytřejším rozhodnutím. Operátoři mohou svou práci konzultovat s odborníky a získat přístup k potřebným dokumentům. Svou činnost vykazují v reálném čase a poskytují tak důležité informace pro analýzu a plánování.

Inovativní řešení pro inteligentní budovy

PcVue představuje platformu PcVue 16

Nejnovější verze aplikace PcVue umožňuje zlepšit provoz budov z hlediska optimalizace spotřeby energie a zajištění pohodlí a bezpečnosti obyvatel díky funkcím pro kamerový dohled, řízení přístupu a detekci narušení. Pro 3D vykreslování objektů a areálů využívá tato technologie nejmodernější informační modely budov (BIM).

Pro bezproblémovou integraci videa do obrazovek je aplikace PcVue 16 schopná hladce se integrovat s kamerami OnVif nebo streamem RTSP. Systém PcVue je kompatibilní se soubory IFC a obsahuje plně vybavený vestavěný prohlížeč BIM, který v animacích zobrazuje aktuální hodnoty provozních proměnných v reálném čase a představuje cestu k digitálnímu dvojčeti.

Naše přímé řešení pro fotovoltaické elektrárny a elektrické nabíjecí stanice

PcVue představuje platformu PcVue 16

Aplikace PcVue 16 také podporuje aplikace, které monitorují a řídí nabíjecí stanice elektrických vozidel a poskytují přístup k široké škále služeb pro všechny zúčastněné strany. Obsahuje otevřený standardní protokol OCPP (Open Charge Point Protocol) pro monitorování jakékoli nabíjecí stanice. Kromě toho je k dispozici mobilní aplikace EV-Smart Assist, která pomáhá řidičům v průběhu nabíjení elektromobilů, a pro globální optimalizaci výkonu je k dispozici funkce Smart Charging.


PcVue představuje platformu PcVue 16

Vzhledem k tomu, že se odvětví elektroenergetiky rozšiřuje o obnovitelné zdroje energie, nabízí PcVue 16 aplikační sadu pro monitorování systému solárních fotovoltaických elektráren, aby se zkrátila doba jejich uvedení do provozu a bylo možné jejich provoz monitorovat a řídit.

Kybernetická bezpečnost
Rozmanitost systémů, konvergence provozní techniky (OT) a informačních systémů (IT) a znásobení počtu kybernetických útoků představují pro kritická místa, která musí být pod dohledem, potenciální rizika. Proto PcVue 16 posiluje funkce kybernetické bezpečnosti, jako je integrace klíčů PKI a vestavěný driver OPC UA Client pro vytvoření bezpečné architektury systému.

Další informace o výhodách aplikace PcVue 16 naleznete na naší webové stránce v sekci Co je nového.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP