www.modernitovarna.com
Schneider Electric News

JAK VYZRÁT NA ZKRACUJÍCÍ SE DNY? S LAMPIČKOU A USB NABÍJEČKOU Z ŘADY NOVÁ UNICA

Společnost Schneider Electric reaguje na požadavky zákazníků a rozšiřuje základní nabídku řady Nová Unica o multifunkční zařízení – lampičku s USB nabíječkou. Lze ji použít samostatně v jednonásobné krycím rámečku nebo ho zkombinovat s jinými přístroji např. vypínači nebo zásuvkami ve vícenásobném rámečku.

JAK VYZRÁT NA ZKRACUJÍCÍ SE DNY? S LAMPIČKOU A USB NABÍJEČKOU Z ŘADY NOVÁ UNICA

Lucie sice noci upije, ale nová LED lampička s USB nabíječkou vám zase dne přidá. Schneider Electric aktivně reaguje na přání zákazníků, kteří si chtějí při čtení současně nabíjet mobilní telefon. Přichází tak na trh s rozšířením nabídky z řady Nová Unica o toto multifunkční zařízení. Večerní čtení nebo práci u stolu za šera si nyní můžete zefektivnit, a navíc podtrhnout charakter vašeho interiéru.

Lampička je nastavitelná, ekologická a slouží ještě jako USB nabíječka typu USB A s nabíjecím výkonem 10,5 W (5 V, 2.1 A). Samotná instalace je standartní, rozměr 45x45 můžete namontovat do montážního rámečku (Zamak) pro vypínače či zásuvky a zkombinovat ho s jakýmkoliv krycím rámečkem (např. Nová i stará Unica). Lze jej také jednoduše zacvaknout do vybraných systémů jako jsou parapetní kanály, centrální jednotky nebo sloupy a sloupky. Lampička je dostupná ve čtyřech designových barvách a je vhodným řešením nejen pro hotelové aplikace, ale oceníte ho zejména v ložnici, kde je třeba flexibilní rameno, možnost stmívání a funkce neoslňování okolí.

Řada Nová Unica přináší špičkový design a funkčnost
U řady Nová Unica je kladen důraz na jednoduchou instalaci, špičkový design a hlavně funkčnost. Provedení je vždy k dispozici ve stylových barvách tak, aby splnilo i ty nejnáročnější interiérové požadavky. Nové funkce pohodlně dokáží obsluhovat domácnost či jiné prostory, ať se jedná o skrytou silovou zásuvku s USB nabíječkou, Wi-Fi repeater, žaluziový spínač bez blokovaných tlačítek pro nejmodernější chytré žaluzie a rolety či Bluetooth audio modul s reproduktory pro ozvučení domácnosti. Zajímavým prvkem pro zvýšení komfortu v domácnosti jsou i otočné LED stmívače, které pomocí přídavných tlačítek stmívají světlo z více míst najednou. Ačkoliv náklady na výrobu i materiál prudce rostou, cena produktů z řady Nová Unica zatím nekopíruje zvyšující se trend a produkty jsou prodávány v zaváděcích cenách.

Společnost Schneider Electric klade důraz na udržitelnost – důkazem je i ocenění Cradle to Cradle Certified®, které Nová Unica letos obdržela. Mezinárodní institut Cradle to Cradle prosazuje filozofii, podle níž se jakékoliv suroviny po skončení životního cyklu nevyhazují, ale znovu se používají po neomezenou dobu.

www.se.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP