www.modernitovarna.com
Pilz News

PILZ: MYPNOZ – NOVÉ BEZPEČNOSTNÍ MODULÁRNÍ RELÉ

Nové modulární bezpečnostní relé myPNOZ se individuálně přizpůsobí Vašim požadavkům a bude zhotoveno v jednom jediném provedení. Jednoduchá manipulace, flexibilní použití, chytré funkce – to vše se postará o bezpečné monitorování Vašich bezpečnostních funkcí.

PILZ: MYPNOZ – NOVÉ BEZPEČNOSTNÍ MODULÁRNÍ RELÉ

S uživatelsky komfortním nástrojem myPNOZ Creator si vytvoříte Vaše individuální bezpečnostní relé myPNOZ. Vyberete si potřebné bezpečnostní funkce a myPNOZ Creator zvolí optimální hardware. Funkcí simulace si funkčnost Vaší sestavy ověříte. Pokud bude všechno v pořádku, můžete si několika kliknutím Vaše bezpečnostní relé myPNOZ objednat.

každé myPNOZ bude díky Vaší individuální konfiguraci splňovat optimálně Vaše požadavky a my Vám ho smontujeme jako jedinečný výrobek. Navíc provedeme podle Vašich požadavků parametrizaci, např. pokud jde o způsob spouštění nebo časové zpoždění. Po otestování systému Vám modulární bezpečnostní relé zašleme.

myPNOZ se instaluje rychle a jednoduše. Vaše bezpečnostní relé myPNOZ obdržíte ‘připravené pro instalaci metodou plug-and-play’. K uvedení do provozu nepotřebujete žádný software. Výrazně si snížíte náklady na kabeláž.

Modulární bezpečnostní relé Vás přesvědčí svou bezpečností na míru a inteligencí. Relé tvoří jeden hlavní modul a maximálně osm rozšiřujících modulů. To vše slouží pro bezpečné monitorování 2 až 16 vstupních funkcí jako např. nouzové zastavení, ochranné dveře, bezpečnostní světelné mříže, dvouruční ovládání IIIA/C a enabling tlačítko.
  • Nadřazená bezpečnostní funkce a napájení prostřednictvím hlavního modulu
  • K dispozici jsou čtyři vstupní moduly, čtyři výstupní moduly a čtyři vstupně-výstupní moduly
  • Monitorování částí strojů v nezávislých bezpečnostních zónách
  • Spojení modulů sběrnicovým konektorem
  • Dva bezpečnostní vstupy pro každý vstupní modul, volitelné propojení AND/OR
  • Výstupní moduly s reléovými nebo polovodičovými výstupy s/bez časového zpoždění
  • Rozšíření a výměna modulů bez demontáže
  • Diagnostika prostřednictvím signalizace LED
Je lhostejné, chcete-li zabezpečit malou aplikaci pouze se dvěma bezpečnými vstupními funkcemi nebo velké aplikace s až 16 vstupními funkcemi. Modulární relé myPNOZ pokrývá široký rozsah použití a lze je využít v téměř jakémkoli automatizovaném zařízení.

Díky jednoduché manipulaci a modulární konstrukci lze modulární relé kdykoli flexibilně přizpůsobit a rozšířit.

www.pilz.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP