www.modernitovarna.com
EATON News

Jak zajistit kybernetickou bezpečnost digitální transformace

Kybernetická bezpečnost je v současné době geopolitické nestability a ekonomické krize jedním z hlavních témat, která hýbou světem. Kybernetické útoky se množí a je zřejmé, že je potřeba tomuto tématu věnovat maximální pozornost na úrovni států, organizací a soukromých společností.

Jak zajistit kybernetickou bezpečnost digitální transformace

Svět, který je závislý na propojení a elektrifikaci potřebuje fungovat v bezpečných prostředích. Spojili jsme proto experty z oblasti kyberbezpečnosti, aby nám představili strategie, které fungují a co můžeme udělat proto, aby naše budoucnost byla bezpečnější.

Globální fórum a vzdělávací program nazvaný Cybersecurity Perspectives vznikl proto, aby pomohl posílit kybernetickou bezpečnost v prostředí průmyslových firem (IIoT) a to formou sdílení fungujících principů, výzkumů a projektů. V rámci letošního ročníku je hlavním tématem role kybernetické bezpečnosti v procesu energetické transformace a bezpečnost IoT řešení.


Jak zajistit kybernetickou bezpečnost digitální transformace

Zaregistrujte se a získejte zkušenosti a poznatky od vedoucích odborníků, partnerů a zákazníků a zjistěte, jak lépe řídit rizika a podpořit kyberneticky bezpečnou budoucnost. Sledujte případové studie a panelovou diskusi ve virtuálním vzdělávacím prostoru. V rámci programu vystoupí přední odborníci pro oblast kybernetické bezpečnosti ze společností Eaton, Microsoft, Cisco, Baker McKenzie a dalších. Připojte se 18. října v 15:00 CET

www.eaton.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP