www.modernitovarna.com
Walter Tools News

WALTER PŘEDSTAVUJE DC118 SUPREME PRO KOMPLIKOVANÉ POUŽITÍ PŘI VRTÁNÍ

S vrtákem ze slinutého karbidu DC118 Supreme zakládá Walter novou výkonovou třídu pro náročná použití. „180° vrtáky“ se od běžných vrtáků ze slinutého karbidu liší zejména velkou tuhostí působící proti odtlačování, dobrým vystředěním a čtyřmi fazetkami, které umožňují velmi dobré vedení po zanoření. Je to dané mimo jiné úhlem špičky 180°.

WALTER PŘEDSTAVUJE DC118 SUPREME PRO KOMPLIKOVANÉ POUŽITÍ PŘI VRTÁNÍ

Ten zabezpečuje, že se DC118 Supreme může skvěle zanořit do šikmých nebo vyklenutých ploch, protože je na vnějších stranách zajištěné rychlé vedení a přesné vystředění. Zároveň dochází k mimořádně malé tvorbě otřepů. Ochranná rohová fazetka na řezných hranách je chrání před rychlým opotřebením, čímž se výrazně zvyšuje životnost oproti vrtákům bez ochranné fazetky. Velká tuhost vrtáku představuje zásadní kritérium, kterým se liší od jiných produktů na trhu. Vyplývá z ostrého úhlu šroubovice 15°, který minimalizuje odtlačovací síly a při šikmém zanoření zabezpečuje velkou stabilitu a přesnost.

Aktuální varianty vrtáku DC118 Supreme, který byl původně navržený pro navrtávání u hlubokých otvorů u klikových hřídelí, lze univerzálně používat ve všech materiálech a součástech. Kromě vrtání do šikmých nebo zaoblených ploch představují vhodné aplikace také použití s plochým dnem otvoru (například pro závity), součásti s nerovným povrchem (například kvůli kujné vrstvě) nebo také spojité otvory. Zde se DC118 Supreme vyznačuje vysokou životností, přesností a procesní spolehlivostí. Výrobce přesných nástrojů nabízí vrták Supreme nejvyšší výkonové třídy s Ø 3–20 mm až 2 × D jako standardní provedení a jako speciální nástroj až 5 × D prostřednictvím Walter Xpress s dvoutýdenní dodací lhůtou.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP