www.modernitovarna.com
Southco

Southco představuje nový stylový polohovatelný závěs z korozivzdorné oceli

Společnost Southco nedávno rozšířila svou úspěšnou řadu závěsů E6 s polohováním konstantním momentem o verzi z korozivzdorné oceli, díky níž mají závěsy vynikající odolnost v drsném venkovním prostředí. Vzhledem ke svému stylovému, vysoce leštěnému povrchu a silnému přídržnému momentu má závěs E6 s ovládáním polohy konstantním momentem lepší vzhled a dlouhotrvající funkčnost bez údržby.

Southco představuje nový stylový polohovatelný závěs z korozivzdorné oceli

Závěsy E6 s ovládáním polohy konstantním momentem zajišťují spolehlivé polohování stále stejnou ovládací silou a eliminují potřebu plynových vzpěr nebo jiných sekundárních podpěr pro zajištění dveří nebo panelů v požadované poloze. Závěsy E6 s ovládáním polohy konstantním momentem od firmy Southco jsou přednastaveny během výrobního procesu a zaručují ve většině případů správnou funkci bez seřizování po celou dobu životnosti.

Global Product Manager Stewart Beck dodává: „Závěs E6 s konstantním momentem z nerezové oceli je prémiový produkt s maximální odolností proti korozi a stylovým leštěným vzhledem. Ergonomický a atraktivní závěs E6 je ideální pro použití v námořní dopravě, zdravotnictví nebo potravinářství.“

Pro více informací o funkci závěsů E6 s ovládáním polohy konstantním momentem prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP