www.modernitovarna.com
Seco Tools

Frézovací systém Seco Helical SN8-13 přináší výkonnost a nižší náklady na břit

Požadavky zákazníků na nižší ceny nyní pomůže výrobcům uspokojit nový frézovací systém Seco Helical SN8-13 se zuby ve šroubovici, osazený oboustrannými břitovými destičkami s osmi břity – tím pádem výrazně nižšími náklady – a zlepšující operace drážkování, bočního frézování i interpolačního hrubování.

Nástroje jsou konstruovány pro náročné operace v materiálech ISO-P, M, K, S a k dispozici je několik řad optimalizovaných pro různé aplikace, jenž zahrnují různé směry šroubovic, plně či částečně efektivní zuby, dva typy čelních destiček a různé rádiusy pro dlouhou životnost a dobrý odvod třísek. Spolehlivé a snadno použitelné frézy Seco Helical SN8-13 také potlačují chybovost při osazování čelních a obvodových destiček.

„Neustálý tlak na snižování cen nutí provozy hledat způsoby, jak vyrábět co nejekonomičtěji, a přitom neslevit z kvality ani ziskovosti svých zakázek,“ vysvětluje Benoît Patriarca, globální produktový manažer pro frézy se zuby ve šroubovici ve společnosti Seco Tools. „Systém Helical SN8-13 jim díky svému designu v kombinaci s výkonnými třídami a geometriemi břitových destiček může toto vše nabídnout v jediném nástroji.“

Dokonalá indexace břitových destiček
Nesprávné osazení břitových destiček může vést k nižší kvalitě, prostojům ve výrobě a vzniku zmetků. Ke snížení chybovosti jsou frézy systému SN8-13 speciálně navrženy tak, aby byla montáž čelních a obvodových destiček co nejjednodušší a bez rizika omylů i pro nezkušenou obsluhu.

Ekonomická alternativa
Jako ekonomickou alternativu k frézám pro hloubky řezu od 50 mm (2") do 100 mm (3") nabízí Seco systém Helical SN8-13 v několika různých provedeních s využitím oboustranných destičkek SN13 na obvodových břitech. Jednotlivé řady představují:

  •  R217/220.82: pro standardní použití s čelními břitovými destičkami XO16
  •  R217/220.82-H: pro náročné aplikace s čelními břitovými destičkami AC15
  •  R217/220.81: pro stroje s nízkým výkonem s čelními destičkami AC15
  •  R217/220.81-K: pro případy nestabilního upnutí s čelními destičkami AC15

Sortiment zahrnuje upínací rozhraní kompatibilní s většinou standardních držáků, včetně Seco-Weldon, Weldon a Capto.

Další informace o funkcích a specifikacích frézovacího systému Seco Helical SN8-13 vám poskytne místní obchodní zástupce, případně je naleznete na webových stránkách www.secotools.com/milling.

The article on our site: https://www.secotools.com/article/122642



Frézovací systém Seco Helical SN8-13 přináší výkonnost a nižší náklady na břit
Seco Helical SN8-13 Milling System

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP