www.modernitovarna.com
Pilz News

OVLÁDACÍ PRVKY PITOE

Kompaktní povelové a signalizační moduly jsou v mnoha případech využitelné pro ovládání Vašich zařízení a umožňují spínání a zobrazování digitálních vstupů a výstupů. Jsou vhodné například pro volbu a zobrazení provozních režimů.

OVLÁDACÍ PRVKY PITOE

Ovládací prvky se instalují do otvorů o průměru 22,5 mm podle EN 60947-5-1 s ochranou proti protočení. Začlení se proto optimálně do designu Vašich strojů a zařízení a jsou ideální pro případ osazení, příp. dodatečného vybavení pultů, spínacích panelů nebo ovládacích skříní.

Novinka: Ovládací prvek PIT oe USB – aktivovatelné rozhraní USB pro stroje a zařízení
Aktivovatelné rozhraní USB 2.0 Host ovládacího prvku PIT oe USB umožňuje nahrávání programů, stahování dat a připojení klávesnice nebo myši – to vše zabezpečené proti manipulaci. USB-Port se aktivuje signálem 24V, stav „připraven k provozu“ signalizuje světelný LED kroužek.

V kombinaci s PITreader je aktivace možná pouze při existenci příslušného oprávnění, takže je zaručen přístup pouze autorizovaných pracovníků. Nepoužívaný kompaktní a robustní ovládací prvek je chráněn krytem v souladu s IP65.

Ovládací prvky PIT - Vaše výhody
  • Kompaktní ovládací prvky pro spínání a zobrazování digitálních vstupů a výstupů
  • Vhodné pro osazení do otvorů velikosti 22,5 mm podle EN 60947-5-1
  • LED signálky
  • Bez problémů se začlení do designu Vašich ovládacích prvků
  • Ideální doplněk pro řešení volby provozních režimů Pilz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP