www.modernitovarna.com
TME News

Nové řady výrobků v nabídce TME
v oblasti napájení a čidel

Díky spolupráci s Diotecem a Pololu.

Nové řady výrobků v nabídce TME
v oblasti napájení a čidel

Transfer Multisort Elektronik (TME) neustále zařazuje do své nabídky nové výrobky a rozšiřuje tak spektrum řešení dostupných v síti distribuce TME, která nacházejí široké využití v mnoha oblastech.

Jednou z takových novinek je řada vysoce přesných stabilizátorů napětí značky Diotec (DI62061/2/3), které se vyznačují nízkým úbytkem napětí a rozšířeným rozmezím pracovních teplot od -40 °C do +85 °C. Tyto stabilizátory (označované jako LDO – z anglického pojmu „low-dropout”) poskytují konstantní a přesné výstupní napětí v rozmezí od 1,8 V do 3 V s tolerancí ±1 %.

Mohou být použity v měničích DC/DC, systémech správy akumulátorů a záložních napájecích zdrojích (UPS). Použitá technologie CMOS zaručuje minimální výkonové ztráty. Každý obvod je vybaven mechanismem omezujícím proud, zajišťujícím vysoký stupeň ochrany před zničením při přetížení. Stabilizátory LDO jsou umístěny v kompaktních pouzdrech SOT23 a dodávají se v cívkách, umožňujících automatizovanou montáž. Více informací: https://www.tme.eu/pl/katalog/a27f1040e64e7af0e8aba1d7ea46dbe0.html

TME rozšířilo také sortiment čidel a zavedlo nejnovější inerciální měřicí jednotku (IMU) značky Pololu, specializující se na výrobu komponent pro robotiku. Modul AltIMU-10 (POLOLU-2739), navržený pro použití v dronech a automatických vozících (AGV), je platformou, na které mohou konstruktéři stavět svá zapojení a vyzkoušet různé projekční koncepce. Přes nevelké rozměry – pouhých 12,7 mm x 25,4 mm – je modul vybaven četnými vysoce výkonnými detekčními komponentami založenými na obvodech MEMS.

Máme zde spojený tříosý gyroskop a tříosý akcelerometr LSM6DS33, tříosý magnetometr LIS3MDL a číslicový tlakoměr (který může sloužit rovněž jako výškoměr). Kromě základních funkcí čidla umožňuje zařízení dynamickou volbu úrovně citlivosti pro funkci akcelerometru, gyroskopu a magnetometru a také stanovení vhodné stupnice pro barometr. Přístup ke všem funkcím čidla je možný přes interfejs I2C. https://www.tme.eu/gb/details/pololu-2739/position-sensors/pololu/altimu-10-v5/

Adam Kuczyński, spoluzakladatel a ředitel pro rozvoj v TME, zdůrazňuje: „Silná relace, jakou TME vybudovalo s mnoha čelními výrobci elektronických součástek na světě, znamená, že můžeme podporovat naše zákazníky při konstruování zařízení, která posouvají hranice výkonnosti a umožňují opravdovou diferenciaci. TME bude pokračovat v zavádění nových produktů po celý rok 2022.”

www.tme.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP