www.modernitovarna.com
NSK

Nový kurz NSK Academy pro papírenský průmysl

Na stále populárnější online platformě NSK Academy je nyní k dispozici nový školicí modul pro oblast papírenského průmyslu. Tento informativní a současně poutavý kurz se zaměří na sušicí sekci papírenských strojů a bude přínosem pro všechny, kteří specifikují ložiska pro tuto náročnou oblast průmyslu nebo s ložisky v této oblasti pracují. Účastníci, kteří správně odpovědí minimálně na 80 % otázek, získají certifikát dokládající absolvování kurzu.

Sušicí sekce papírenských strojů představuje pro ložiska velmi náročné provozní prostředí. Vysoké teploty, vlhkost (pára) a znečištění mohou způsobit předčasné selhání ložisek a zastavení celého stroje. Výsledkem je, že optimální specifikace ložisek a jejich údržby mohou díky eliminaci neplánovaných výpadků výroby a delší životnosti přinést celkově větší ziskovost.

Klíčové jsou znalosti, a zde může pomoci nový školicí modul NSK Academy určený pro ložiska sušicích sekcí papírenských strojů.

Tento ucelený výukový materiál začíná vysvětlením, ve kterých částech sušicí sekce se ložiska používají, včetně plstěnců, hladicích válců, spodních válců typu breaker stack, sušicích válců včetně provedení Yankee a válců PV. Výukový modul také představuje funkci ložisek v každé oblasti, jejich typické provozní podmínky a vlastnosti ložisek, které jsou potřebné pro zajištění vysokého výkonu v dané oblasti. Kurz navíc identifikuje potenciální problémy a nabízí informace o typech ložisek, která se s těmito problémy dokážou nejlépe vypořádat.

Důležité je, že se účastníci školicího modulu dozví o typických druzích selhání ložisek v sušicí sekci papírenského stroje, jako je například prokluz vnitřního kroužku, praskání vnitřního kroužku a odlupování povrchu. Kurz odhaluje příčiny těchto problémů a nejlepší protiopatření, která je třeba přijmout.

Nejnovější školicí modul NSK umožňuje absolventům pochopit základní principy funkce ložisek ve vztahu k sušicí sekci papírenského stroje, kde velmi vysoké teploty, velké rychlosti a vysoké zatížení mohou způsobit značné problémy u špatně specifikovaných nebo udržovaných ložisek. Tento kurz bude užitečný pro každého, kdo pracuje v papírenském průmyslu, včetně osob, které se zabývají prodejem, technickou podporou, výzkumem a vývojem, údržbou a inženýrskými službami v oboru papírenských strojů.

Modul je možné již nyní najít na www.nskacademy.com (od nových uživatelů je vyžadována krátká a snadná registrace).

- Nový školicí modul pro ložiska používaná v sušicí sekci papírenského stroje je nyní k dispozici na adrese www.nskacademy.com.


Nový kurz NSK Academy pro papírenský průmysl
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP