www.modernitovarna.com
NSK

Společnost NSK uspořádala konferenci European Distributor Convention 2023

Pod heslem „lidé, produkty, partnerství“ společnost NSK nedávno uspořádala další ročník své prestižní konference European Distributor Convention v ohromujícím pobřežním letovisku Giardini Naxos na Sicílii (Itálie).


Společnost NSK uspořádala konferenci European Distributor Convention 2023
Distribuční partneři NSK Europe v krásném letovisku Giardini Naxos na Sicílii

Akce, která se konala od 18 do 21. října 2023, přilákala většinu autorizovaných distributorů NSK z 22 zemí po celé Evropě, kteří se chtěli seznámit s novinkami společnosti NSK a vývojem jejích produktů.

Vzhledem k pandemii byla letošní událost první od roku 2019, kdy ji hostilo chorvatské město Dubrovník. Hlavním účelem setkání v roce 2023 bylo informovat autorizované distributory NSK o technických inovacích a organizačních změnách ve společnosti. Samozřejmě, že konference také poskytla vynikající příležitosti pro společenská setkání. Kromě toho měli účastníci možnost připojit se k exkurzi na horu Etna, jednu z nejvyšších aktivních sopek v Evropě. Celkem 30 džípů vzalo delegáty na sopku, kde byli seznámeni s fakty o této světově proslulé geologické památce.

V rámci třídenní konference přednesla své prezentace řada vedoucích pracovníků evropské obchodní divize NSK pro průmysl. Paul Cranston, ředitel evropského trhu s náhradními díly, k tomu uvedl: „Taková příležitost setkat se s našimi klíčovými zákazníky byla nesmírně cenná. Pomohla nám soustředit se na věci, na kterých našim partnerům skutečně záleží, a proto bylo motto akce: lidé, produkty, partnerství. Jsme hrdí na to, že zpětná vazba od našich partnerů byla velmi otevřená a pozitivní.“


Společnost NSK uspořádala konferenci European Distributor Convention 2023
„Lidé, produkty, partnerství“, to bylo motto konference NSK European Distributor Convention v roce 2023

Mezi těmito partnery byl Des Fox, majitel irského autorizovaného distributora NSK Europe, firmy E. Fox Engineers. Fox uvedl: „NSK European Distributor Convention nám přinesla množství informací. Chválím všechny, kteří organizovali jak samotnou konferenci, tak i ostatní události, které byly velkolepé. NSK vždy mluví velmi upřímně a otevřeně, což je u tak velkého výrobce povzbuzující. Lokalita byla perfektní a v dobré roční době. NSK věnovala všem detailům akce pečlivou pozornost.“

Společnost NSK spolupracuje pouze s autorizovanými distributory a prodejci, kteří mají znalosti a zkušenosti na trhu potřebné pro splnění očekávaných standardů. Díky této strategii může NSK zajistit, aby koncoví uživatelé dostávali kvalitní produkty, aby vyřízení jejich objednávek bylo rychlé a spolehlivé a aby se jim dostalo kompletní technické podpory.

Příští konferenci European Distributor Convention uspořádá NSK Europe v roce 2025. Informace o místě a datu budou následovat v pravý čas.

www.nsk.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP