www.modernitovarna.com
Watson Marlow

Česká republika a Slovenská republika budou využívat přímou podporu prodeje skupiny Watson Marlow WMFTG

Skupina Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) rozšířila svůj přímý prodej a technickou podporu zákazníkům v České republice a na Slovensku. Tato změna se týká všech produktů z rozsáhlého portfolia společnosti WMFTG v oblasti manipulace s kapalinami a souvisejících technologií pro přenos kapalin.

Česká republika a Slovenská republika budou využívat přímou podporu prodeje skupiny Watson Marlow WMFTG

Kancelář se nachází v Praze a bude v ní pracovat tým čtyř místních specialistů pod vedením Jana Akrmana na pozici generálního ředitele pro region České republiky.

Pro zákazníky z hlavních průmyslových odvětví v České republice a na Slovensku, mezi něž patří velké značky z farmaceutického, potravinářského, chemického, celulózového a papírenského průmyslu, bude přítomnost místních odborných prodejců velmi vítaná.

„Hlavním rozdílem z pohledu našich zákazníků bude přidaná hodnota, kterou přináší přímý kontakt s výrobcem,“ říká Jan Akrman. „Víme, co trh chce: snadnější a rychlejší přístup k informacím a potřebné podpoře. Navíc jsou často vyžadovány velmi přesné a odborné informace, které distributoři často nejsou schopni poskytnout. Je důležité, abychom na to reagovali – a já jsem velmi rád, že mohu vést náš tým místních aplikačních specialistů.“

Růst a potenciál
„Společnost WMFTG je na českém a slovenském průmyslovém a procesním trhu již dobře známá, nicméně vidím spoustu příležitostí pro všechny naše značky,“ říká Jan Akrman. „Zejména naše technologie sinusových čerpadel MasoSine nabízí obrovský potenciál pro zvýšení efektivity v rostoucím odvětví výroby potravin a nápojů. Jedná se o vynikající a osvědčenou technologii pro toto odvětví, která má obrovský potenciál značného rozšíření.“

Kromě zřejmých výhod přítomnosti místních specialistů mají čeští a slovenští zákazníci přímý kontakt se specializovanými aplikačními inženýry společnosti WMFTG pro velmi specifické a nestandardní aplikace, kde jsou vyžadovány produkty na míru.

Skupina Watson-Marlow Fluid Technology Group má celosvětovou síť provozů zahrnující deset výrobních závodů a 43 přímých obchodních zastoupení. Společnost je součástí skupiny Spirax-Sarco Engineering plc a sídlí ve Falmouthu ve Spojeném království.

www.wmftg.com


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP