www.modernitovarna.com
Southco

Nový kompresní západkový uzávěr od firmy Southco odolává čištění vysokým tlakem v potravinářství a zdravotnictví

Společnost Southco rozšířila svou úspěšnou řadu kompresních západkových uzávěrů E3 VISE ACTION® o novou verzi navrženou tak, aby odolávala intenzivním procesům chemického čištění. Kompresní západkový uzávěr E3 VISE ACTION® s těsněním pro velké tlaky od Southco odolává tlakům a teplotám při procesech čištění a sanitace vyžadovaných pro zajištění požadavků na hygienu.

Nový kompresní západkový uzávěr od firmy Southco odolává čištění vysokým tlakem v potravinářství a zdravotnictví

Kompresní západkový uzávěr E3 VISE ACTION® s těsněním pro velké tlaky vyhovuje pro krytí IP69K a zabraňuje průniku kapalin v souladu s ČSN EN 1672-2, a proto je ideální pro úlohy, kde jsou základními požadavky čistota a hygiena. Uzávěr E3 s těsněním pro velké tlaky je vyroben z korozivzdorné oceli a odolává nepříznivým podmínkám a chemikáliím typicky používaným pro čištění v potravinářství a ve zdravotnictví.

Uzávěr E3 s těsněním pro velké tlaky přitom umožňuje stejně rychlé a bezpečné uzavření, pevné a odolné proti vibracím, jako standardní uzávěry řady E3. Uzávěr E3 s těsněním pro velké tlaky má navíc stejné montážní otvory jako uzávěry standardní řady, což usnadňuje retrofit zařízení. K dispozici jsou varianty s různými délkami rukojeti, umožňující vybrat správnou verzi pro optimální uzavření dveří.

Global Product Manager Loc Tieu dodává: "Kompresní uzávěr E3 VISE ACTION® s těsněním pro velké tlaky je konstruován tak, aby odolával procesům čištění a sanitace tam, kde mají čistota a hygiena nejvyšší prioritu. Nové uzávěry E3 mají stejné parametry jako naše standardní kompresní uzávěry E3, a nabízejí ve své třídě špičkovou funkci uzavírání stlačením."

Pro více informací o kompletní řadě kompresních uzávěrů E3 VISE ACTION® prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP