www.modernitovarna.com
BRADY

Bezpečnost je osobní

Visací zámek systému Lockout/Tagout je často poslední překážkou, která předejte předčasnému uvedení stroje pod napětí a případné nehodě při údržbě s dopadem na osobní i profesní životy. Aby společnost Brady Corporation důrazně upozornila na skutečnost, že visací zámky systému Lockout/Tagout chrání lidi, nabízí nyní systém PrintFace: kompletní personalizaci visacích zámků až po tisk obrázků spolupracovníků přímo na jejich visací zámky.

Bezpečnost je osobní

Osobní visací zámky
Vytištěním obličeje na visací zámky může nyní visací zámek systému Lockout/Tagout jasně sdělit, koho chrání. PrintFace pomůže zabránit narušení visacího zámku a zdůrazní skutečnost, že bezpečnost je vysoce osobní věc. Visací zámky v systému Lockout/Tagout by měl odstraňovat pouze vlastník zámku, který je na zámku vyobrazen. V případě potřeby mohou zakročit vedoucí týmu nebo bezpečnostní technik pracoviště, kteří dodrží dohodnutý postup, který zachovává bezpečnost. Kromě přidání fotografie jsou k dispozici i další možnosti personalizace, včetně přidání loga společnosti, výrobního čísla, textu atd.

Vysoce spolehlivé výtisky
Personalizaci lze tisknout barevně a ve vysokém rozlišení přímo na nylonové visací zámky SafeKey společnosti Brady pro systém Lockout/Tagout. Potisk je odolný vůči abrazi, chemickým látkám a UV záření a vysoce odolný při vnitřním i venkovním použití zamykání. Dále je pro dosažení ještě vyšší spolehlivosti k dispozici i gravírování visacích zámků, které je na úkor barev a složitých tvarů. Jako třetí standardní přístup k personalizaci visacích zámků existuje možnost na samolepicí etikety dodávané s jakýmkoli visacím zámkem Brady napsat nebo vytisknout základní informace.

Dosáhněte té nejvyšší bezpečnosti systému Lockout/Tagout
Visací zámky SafeKey systému Lockout společnosti Brady nabízejí o 700 % více kombinací zámku a klíče než standardní bezpečnostní visací zámek. Inovační mechanismus zámku umožňuje více než 100 000 kombinací, které dokáží optimálně podporovat složité hierarchie klíčů, včetně několika hlavních a generálních klíčů. Registrovaná čísla klíčů zajišťují, že pokud je třeba, ve stejné společnosti žádné dva klíče neotevřou stejný zámek. Umožňuje to bezpečný program Lockout/Tagout připravený na budoucí potřeby, který plně respektuje postup podle zásady „jeden člověk, jeden zámek, jeden klíč“.

Chcete-li získat další informace, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://brady.widen.net/s/bhc2qpsbzr/printface_animated_banner



Bezpečnost je osobní

Bezpečnost je osobní

Bezpečnost je osobní

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP