www.modernitovarna.com
BRADY

Nové inovativní řešení identifikace kabelů – potisknutelný materiál se suchým zipem BradyGrip

Společnost Brady, globální leader v oblasti průmyslových a bezpečnostních tiskových systémů a řešení, dnes oznámila uvedení na trh nového potisknutelného materiálu se suchým zipem, který je určen k identifikaci kabelů a kabelových svazků.

Nové inovativní řešení identifikace kabelů – potisknutelný materiál se suchým zipem BradyGrip™

Jelikož se velikost i složitost datových center neustále zvyšuje, problém správné a efektivní identifikace kabelových svazků nabývá na důležitosti. Při instalaci a aktualizaci kabelů může nesprávně označený kabel způsobit přerušení dat, výpadky a zkomplikovat řešení potíží, čímž se omezuje celková produktivita.

Protože se v průmyslu datové komunikace řešení s háčky a smyčkami již široce používají (jelikož je méně pravděpodobné, že poškodí izolaci kabelů), společnost Brady se spojila se značkou VELCRO® Brand a vytvořila inovační řešení: potisknutelný materiál BradyGrip se značkovým suchým zipem VELCRO® Brand. Tento nový exkluzivní výrobek spojuje vysoce výkonné materiály společnosti Brady s technologií značky VELCRO® Brand. Materiál lze potisknout a poté pro označení vedení nebo kabelových svazků umístit na vázací pásky Velcro® Brand ONE-WRAP®.

„Dnes klade průmysl vedení a kabeláže větší důraz na efektivitu“, řekl Adam Meaux, manažer pro globální sortiment výrobků společnosti Brady. „A klíčem je rychlejší aplikace a identifikace. Materiál BradyGrip jsme vyvinuli pro zlepšení způsobu provádění identifikace v terénu, přičemž šetří čas i peníze. A nabídkou produktu, který lze potisknout i umístit, přesně toto zajišťujeme. Popravdě, na trhu nic podobného jako BradyGrip není. Tento materiál mění způsob práce lidí.“

Díky tomuto novému inovativnímu materiálu se společnosti Brady může dostat na různé trhy, které při identifikaci vedení a kabeláže spoléhají na značení: datová komunikace, telekomunikace, práce na elektroinstalaci, zdravotnictví a stavebnictví. Klíčovou vlastností materiálu BradyGrip je možnost jeho potisku. Čárové kódy, text, grafika – to vše lze na tento trvanlivý a vysoce kvalitní materiál tisknout. Nahrazuje značení psané rukou, které je náchylné na chyby nebo nečitelnost, rychleji a přehledněji tištěnou identifikací. To je něco, o čem zaneprázdněný instalátor datových sítí dosud pouze snil.

Materiál BradyGrip je nejnovějším přírůstkem zavedené řady řešení identifikace společnosti Brady. Aby se společnost zavedla jako světový leader kompletních tiskových řešení, nabízí rovněž širokou škálu materiálů etiket, pásek, tiskových systémů a softwaru.

Další informace o potisknutelném materiálu se suchým zipem BradyGrip najdete na stránkách www.bradyeurope.com/bradygrip nebo získáte na e-mailu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://brady.widen.net/s/hsgsswglbt



Nové inovativní řešení identifikace kabelů – potisknutelný materiál se suchým zipem BradyGrip
 

Nové inovativní řešení identifikace kabelů – potisknutelný materiál se suchým zipem BradyGrip

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP