www.modernitovarna.com
EPLAN

EPLAN Platforma 2022 v předpremiéře!

Na digitálním veletrhu Hannover Messe představí EPLAN poprvé novou platformu EPLAN, která bude na trh uvedena v průběhu léta. Zcela nové uživatelské rozhraní s pásem karet a tmavým režimem ladí s aktuálními softwarovými trendy a ještě více usnadní ovládání. Nový 2D grafický engine a centrální správa komponent dávají platformě optimální výkon. A další praktické plus: cloudová aplikace EPLAN eMANAGE zajišťuje integraci inženýrských prací propojením softwaru on-premise a v cloudu. Díky přechodu na nový model předplatného bude používání softwaru ještě flexibilnější.

EPLAN Platforma 2022 v předpremiéře!
Eplan Platform 2022_EN.jpg: Nová EPLAN Platforma 2022 má zcela nové uživatelské rozhraní. Praktický multifunkční panel nástrojů s moderním pásem karet se flexibilně přizpůsobuje aplikaci.

Monheim, Německo, 12. dubna 2021 – Hlavní novinkou nové platformy EPLAN je zcela nové uživatelské rozhraní, které významně usnadňuje její použití. Důraz klade na jednoduchost a srozumitelnost, přičemž vzhled a funkce jsou založeny na nejmodernějších aplikacích pro mobilní zařízení a mezinárodně zavedených desktopových aplikacích. Variabilní karty umožňují uživatelům přímý přístup k důležitým a často používaným funkcím. Praktický multifunkční panel nástrojů s moderním pásem karet (ribbon) se flexibilně přizpůsobuje aplikaci, např. při přepnutí z 2D na 3D. Kombinuje také různá menu a panely nástrojů do jediného, což usnadňuje každodenní práci zkušeným uživatelům a současně umožňuje efektivní (opětovné) seznámení se softwarem. Kromě toho jsme zcela přepracovali uživatelské rozhraní pro práci ve 2D i 3D. Výsledkem je moderní aplikace s optimalizovaným vzhledem a ovládáním, v neposlední řadě také díky podpoře tmavých a světlých režimů.

Silný výkon i pro rozsáhlé projekty

Zcela nový grafický engine pro 2D zajišťuje optimální výkon i pro rozsáhlé projekty. Zpracování dat je výrazně rychlejší, zvláště import souborů DXF a DWG. Nová centrální správa komponent (artiklů) také přispívá k vyššímu výkonu, a navíc nabízí flexibilitu při přizpůsobování dat jednotlivých komponent s využitím objektově orientované správy dat. Integrovaná správa variant dovoluje uživatelům ukládat všechny vlastnosti a parametry komponent s jednotlivými variantami. Nyní můžete komponentám snadno a rychle přiřadit různá makra – pro snadné zpracování externích dat, dokonce i v kombinaci s Excelem.


EPLAN Platforma 2022 v předpremiéře!
Dark Mode.jpg: Podpora světlého a tmavého režimu, typická pro moderní aplikace, optimalizuje vzhled i ovládání.

Skvělý přehled o celém projektu
Nové zobrazení Backstage view umožňuje editovat všechny součásti projektu EPLAN z jednoho centrálního místa – například otevírat a vytvářet projekty, importovat DWG soubory a exportovat PLC či výrobní data. Seznam naposledy použitých projektů dává vynikající přehled o provedené práci – stejně jako logické uspořádání všech akcí souvisejících s projekty. Nové centrum vkládání sjednocuje všechny funkce pro vkládání symbolů, maker a komponent, včetně grafického náhledu – vše, co je třeba pro efektivní vytváření schémat. Často používané komponenty můžete označit jako oblíbené a přiřadit je k jednotlivým pracovním postupům.

EPLAN eMANAGE propojuje platformu s cloudem

Nová EPLAN Platforma 2022, která bude uvedena v průběhu letošního léta pod mottem It’s in your hands, tedy „Máte to ve svých rukách“, se vyznačuje mnoha inovacemi. Jednou z nich je přímé propojení softwaru on-premise a v cloudu. Aplikace EPLAN eMANAGE nyní umožňuje nahrávat projekty z platformy EPLAN přímo do cloudového prostředí a zde je sdílet a spravovat. Bezplatná verze aplikace je dostupná od poloviny března.

Více informací naleznete na: www.EPLAN-software.com/inyourhands

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP