www.modernitovarna.com
EPLAN

Rozšiřujeme cloudové služby: EPLAN uvádí plnou verzi softwaru eManage

Bezplatná verze softwaru eManage umožňuje uživatelům nahrávat, sdílet a spravovat projekty nové platformy EPLAN v cloudovém prostředí. Firma EPLAN, dodavatel řešení, nyní představuje plnou verzi softwaru, která nabízí podstatně větší přidanou hodnotu: přístup v cloudu ke kmenovým datům a stejně tak i k doprovodným dokumentům. Výkon celého řešení pak posiluje zvýšená kapacita úložného prostoru. Jádrem nové plné verze EPLAN eManage je spolupráce. Cloudový software propojuje OEM, integrátory, výrobce strojů a provozovatele.

Rozšiřujeme cloudové služby: EPLAN uvádí plnou verzi softwaru eManage
Eplan eManage.jpg: Srdcem nové plné verze EPLAN eManage je spolupráce. Cloudový software propojuje OEM, integrátory systémů, výrobce strojů a operátory.

Plná verze eManage je k dispozici od vydání nové verze EPLAN Platforma 2022 v září letošního roku. Zpoplatněné rozšíření inovativního cloudového softwaru umožňuje učinit první kroky k využití metody round-trip engineering v automatizaci.

Veškeré informace napříč celým projektem
Dosud byla u projektů v cloudu viditelná jen schémata, ale ne veškerá doprovodná dokumentace. Plná verze EPLAN eManage nabízí v této oblasti více. S ní mají ti, kdo se na projektu podílejí, přístup ke všem datům a k veškeré relevantní dokumentaci pro projekt, včetně kusovníků a obecných dokumentů v Excelu. Sdílení dat umožňuje jejich jednotný základ. Claas Schreibmüller, vedoucí oddělení Engineering Solutions firmy EPLAN, vysvětluje: „Kompletní přehled o požadavcích projektu zákazníka přináší pro všechny zúčastněné strany zapojené do vývoje stroje nebo technologie větší transparentnost.“ Možnost správy přístupových práv zajišťuje, že přístup k datům lze dle potřeby regulovat.

Kmenová data dostupná odkudkoliv
Mnoho lidí dnes pracuje z domova, a uživatelé často narážejí na systémové limity: i když mají přístup k projektu, často nemají přístup k odpovídajícím kmenovým datům, která jsou specifikována jako standard pro vývojové projekty v celé firmě. EPLAN eManage nyní umožňuje sdílení kmenových dat relevantních pro daný systém, která si uživatel může v případě potřeby stáhnout a vzít si je s sebou podle principu „pack & go“. Vedoucí projektů tedy mohou kmenová data centrálně zpřístupnit. Schreibmüller k tomu říká: „Uživatel má všechna relevantní kmenová data k dispozici, ať už pracuje kdekoli, a není nutné je pracně kopírovat.“


Rozšiřujeme cloudové služby: EPLAN uvádí plnou verzi softwaru eManage
Claas Schreibmüller.jpg: „Úplný přehled o požadavcích zákazníků a projektu přináší pro všechny zúčastněné strany zapojené do vývoje systému stroje nebo zařízení větší transparentnost,“ říká Claas Schreibmüller, vedoucí oddělení Engineering Solutions společnosti EPLAN

Zpětná kompatibilita zajišťuje přístup k projektu
Požadavky na používání různých verzí ve specifikacích dodavatelů nebo ve výzvách k předkládání návrhů často znamenají, že partneři projektu čelí problému, že musí používat několik různých verzí softwaru EPLAN. Ovšem s novou verzí eManage lze například projekty z nové verze EPLAN Platforma 2022 uložit tak, aby byly zpětně kompatibilní např. s verzí 2.9. To eliminuje potřebu používat několik verzí softwaru EPLAN bez porušení smluvních podmínek a zjednodušuje celý pracovní postup pro dodavatele.

Větší úložiště pro optimální výkon
V rámci bezplatné verze eManage měli dosud uživatelé v cloudu EPLAN přístup k 10 GB úložného prostoru. V plné verzi se tato kapacita rozšiřuje o dalších 10 GB pro každého uživatele ve firmě, a tento nově navýšený úložný prostor je dostupný každému. Další výhodou, která firmám přinese zvýšenou produktivitu, je pak skutečnost, že toto cloudové úložiště s navýšenou kapacitou slouží jako prostředí pro aktivní spolupráci, a ne jenom jako pouhý úložný prostor. To také zajišťuje optimální podmínky pro mezinárodní spolupráci bez ohledu na státní hranice. Uživatelé softwaru EPLAN, kteří při přechodu na předplatné používají tzv. Konverzní balíček, automaticky získávají přístup k plné verzi eManage.

Více se dozvíte na: www.eplan-software.com/emanage/

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP