www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Komunikační brány Ewon Flexy od HMS Networks získaly hodnocení ThingWorx Ready

Firma HMS Networks uvádí na trh nové řešení pro PTC Marketplace, které umožňuje uživatelům propojit data strojů s platformou ThingWorx® PTC pomocí komunikačních bran Ewon® Flexy a cloudu Talk2M®.

Komunikační brány Ewon Flexy od HMS Networks získaly hodnocení ThingWorx Ready
 
Firma HMS Networks, člen programu PTC Partner Network, oznámila dostupnost nového rozšíření, které integruje komunikační brány edge Ewon Flexy a související cloud Ewon Talk2M s platformou PTC ThingWorx® pro průmyslový internet věcí (IIoT). Rozšíření Ewon pro ThingWorx bylo ověřeno firmou PTC a dosáhlo hodnocení ThingWorx Ready.

Program PTC ThingWorx Ready umožňuje společnostem ověřit interoperabilitu jejich produktů s platformou ThingWorx. Po označení ThingWorx Ready se produkt stane dostupným na tržišti PTC Marketplace, tj. v digitálním prostoru, kam mohou partneři a zákazníci PTC přistupovat a propagovat zde své nástroje IIoT, hotová řešení a inovativní techniku určenou k okamžité implementaci.

Rozšíření Ewon Flexy pro ThingWorx umožňuje výrobcům OEM a integrátorům systémů snadnou a bezpečnou integraci dat z PLC od všech významných výrobců prostřednictvím internetu do platformy ThingWorx. Díky této integraci mohou partneři a zákazníci PTC implementovat moderní služby pro vzdálené stroje a zařízení, jež jsou přizpůsobené jejich konkrétním trhům.

„Obor připojení vzdálených strojů a zařízení je pro HMS Networks klíčovým trhem,“ říká Kevin Knake, viceprezident a GM pro Ameriku ve společnosti HMS. „Nyní můžeme nabídnout zabezpečené a okamžité připojení stroje k ThingWorx prostřednictvím našich osvědčených komunikačních bran Ewon Flexy a cloudu Talk2M. Tím otevíráme zákazníkům cestu k nabídce špičkových služeb. Služby ThingWorx, včetně nástroje Asset Advisor, mohou být pro naši zákaznickou základnu výrobců strojů velmi cenné.“

„Jsme rádi, že firma HMS Networks je součástí programu ThingWorx Ready. Nové rozšíření Ewon Flexy od společnosti HMS pro ThingWorx otevírá uživatelům ThingWorx další možnosti pro integraci dat ze strojů,“ říká Jonathan Kateman, senior viceprezident pro strategické aliance v PTC. „Naše síť partnerů nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům inovativní prostředky, které mohou zvýšit hodnotu jejich řešení IIoT a pomoci zkrátit dobu potřebnou k jejich obchodnímu zhodnocení.“

Navštivte stránku řešení HMS ThingWorx, kde najdete další informace: https://www.hms-networks.com/solution-partners/iiot-solutions-based-on-thingworx

Zúčastněte se nadcházejícího webináře HMS Thingworks 11. května v 18 h našeho času a dozvíte se více. Registrovat se můžete na:

Webový seminář Thingworx na téma digitální transformace pomocí telemetrických systémů Ewon určených pro stroje a zařízení. 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP