www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll rozšiřuje nabídku pásových oblouků

Sant'Antonino, Švýcarsko. Společnost Interroll celosvětově uvádí na trh nový pásový oblouk: Interroll Belt Curve 1200 nabízí všechny výhody kvality a účinnosti konceptu pohonu bez tření a zároveň zlepšuje přepravní výkon menšího zboží. Navíc je na vyžádání k dispozici varianta se svařovaným nekonečným pásem, bez mechanické spojky.


Nový pásový oblouk Interroll Belt Curve 1200 je také založen na tomto základním konstrukčním principu a kromě výhod pozitivního pohonu nabízí i další vylepšení. Například zde byly poprvé integrovány vychylovací válečky, což výrazně zmenšilo vzdálenost mezi spojením oblouku a následujícím dopravníkovým modulem. Výhody: Nový pásový oblouk umožňuje na dopravníku rychle a bezpečně přepravovat i menší kusy zboží. Kromě pásu s mechanickou spojkou je k dispozici volitelně také vulkanizovaný nekonečný pás, což ocení zejména uživatelé v Evropě a Asii.

Pásové oblouky patří k technicky nejnáročnějším dopravníkovým modulům, které používají poskytovatelé kurýrních, expresních a balíkových služeb, jež se hlavně kvůli vzkvétajícímu elektronickému obchodování musí vyrovnat s rychle rostoucí záplavou zboží ve svých distribučních centrech po celém světě. Koneckonců, i u těžšího zboží musí být síly potřebné ke změně směru pohybu přepravovaných předmětů přenášeny s co nejmenším opotřebením. Pásové oblouky od společnosti Interroll jsou proto založeny na konstrukci bez tření (tzv. pozitivní pohon, pohon s ozubeným pásem), která omezuje potřebu údržby tím, že eliminuje nutnost pravidelného napínání pásu, a která technicky zabraňuje jeho prokluzu, jenž může vést až k selhání obloukového modulu. To jsou klíčové důvody, proč společnosti zabývající se doručováním balíků po celém světě nebo manipulací se zavazadly na letištích používají - v některých případech i několik desetiletí - více než 100 000 pásových oblouků Interroll.


Interroll rozšiřuje nabídku pásových oblouků

Nový pásový oblouk Interroll Belt Curve 1200 je také založen na tomto základním konstrukčním principu a kromě výhod pozitivního pohonu nabízí i další vylepšení. Například zde byly poprvé integrovány vychylovací válečky, což výrazně zmenšilo vzdálenost mezi spojením oblouku a následujícím dopravníkovým modulem. 

Interroll rozšiřuje nabídku pásových oblouků
Výhody:

  • nový pásový oblouk umožňuje na dopravníku rychle a bezpečně přepravovat i menší kusy zboží,
  • kromě pásu s mechanickou spojkou je k dispozici volitelně také vulkanizovaný nekonečný pás, což ocení zejména uživatelé v Evropě a Asii.


Interroll rozšiřuje nabídku pásových oblouků
Nové pásové oblouky se vyrábějí ve Spojených státech, Číně a Německu, aby byly k dispozici zákazníkům po celém světě.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP