www.modernitovarna.com
INTERROLL

Steffen Flender je novým výkonným ředitelem Interroll Automation GmbH

Sant'Antonino, Švýcarsko/Sinsheim, Německo. Steffen Flender převzal 1. října 2020 funkci výkonného ředitele firmy Interroll Automation GmbH. Steffen Flender (41 let) vede závod v Sinsheimu v Německu, včetně Center of Excelence, které zde sídlí. Ve své funkci bude odpovídat Jensu Strüwingovi, viceprezidentovi pro produkty a technologie firmy Interroll, a členům vedení společnosti Interroll Group.



Flenderovy profesní zkušenosti zahrnují více než dvacet let ve vedení oddělení výrobků a sortimentu firmy Bombardier Transportation, působící v oboru systémů a komponent pro železniční vozidla. Předtím zastával pozici vedoucího obchodní jednotky a viceprezidenta pro klíčové zákazníky a vedení projektů. Bakalářský titul v oboru administrativy podnikání v technických odvětvích a inženýrský titul v oblasti administrativy podnikání získal na Obchodní škole v St. Gallenu a Univerzitě v Klagenfurtu.

„Těším se na spolupráci se Steffenem Flenderem. Jeho prověřené znalosti v podnikání v oblasti technických komponent a souvisejících služeb, vysoká úroveň orientace na zákazníky a dlouholeté zkušenosti s plánováním projektů jsou tou správnou kvalifikací, aby pomohl tvořit budoucnost našeho závodu v Sinsheimu. Ještě více to bude platit, až se závod v Sinsheimu plně zaměří na podnikání v oblasti projektů jako naše globální Center of Excelence pro třídiče poté, co bude uveden do provozu náš nový výrobní závod v německém Mosbachu,“ říká Strüwing.


Steffen Flender je novým výkonným ředitelem Interroll Automation GmbH
Steffen Flender je od 1. října 2020 ve funkci výkonného ředitele Interroll Automation GmbH.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP