www.modernitovarna.com
INTERROLL

Nový závod Interroll v Su-čou

Sant'Antonino, Švýcarsko/Su-čou, Čína, 16. března 2020. Společnost Interroll (Suzhou) Co. Ltd. v roce 2022 uzavře svůj stávající závod v Su-čou a otevře v této průmyslové oblasti nový výrobní podnik. Do nového podniku, plně vlastněného firmou Interroll, bude investováno 181 miliónů čínských juanů (25 miliónů švýcarských franků). Nový závod rozšíří výrobní kapacity společnosti Interroll a posílí její připravenost na další růst v regionu Asie a Tichomoří.



Interroll také v tomto regionu přijímá další kroky: růst trhu v této oblasti, zvláště v Číně, zemích ASEAN, Koreji a Austrálii, zaručuje silnou poptávku po produktech Interroll a vytváří významný potenciál pro dlouhodobý růst. Navíc se očekává, že se s rozšiřující bází instalovaných systémů pro manipulaci s materiálem zvýší i požadavky na dodatkové služby. V roce 2019 byla přibližně polovina produkce společnosti Interroll (Suzhou) dodána mimo Čínskou lidovou republiku, například pro velké projekty e-commerce v Koreji. Plánuje se, že výroba v novém závodě začne na počátku roku 2022. 
 
Nový závod, plně vlastněný společností Interroll, bude umístěn v Průmyslovém parku Šu-čou (SIP), přibližně 12 km jihozápadně od současného závodu. Závod bude mít podlahovou plochu 22 000 metrů čtverečních a výrobní kapacita bude zdvojnásobena. 
 
„Připravujeme nejmodernější výrobní závod s rozšířenou kapacitou a novými výrobními procesy, přičemž klademe velký důraz na potřeby zákazníků i zaměstnanců,“ říká Ben Xia, výkonný viceprezident společnosti Interroll Group pro Asii a Tichomoří. „Koncept našeho nového závodu zahrnuje i školicí středisko, showroomy a testovací provoz.“ 
 
Automatizace a digitalizace
Výrobní procesy pokryjí plný rozsah sortimentu produktů. Závod v Šu-čou se navíc stane Regionálním střediskem excelentnosti pro technické polymery a subsystémy. 
 
„V novém závodě využijeme mnoho možností pro zvyšování produktivity implementací automatizovaných a poloautomatizovaných procesů,“ říká Xia. „Nový závod nám také umožní zkrátit dodací lhůty pro zákazníky z regionu.“
 

Nový závod Interroll v Su-čou

Nový závod Interroll v Su-čou

Titulek: Architektonický koncept nového závodu Interroll v Šu-čou




Kontakt
Martin Regnet
Global PR Manager
Via Gorelle 3  6592 Sant'Antonino Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com

Kontakt (Česká Republika)
Interroll CZ, s.r.o.
Smetanovo nábřeží 12/2158, 690 02 Břeclav
Lena Vacenovska
+420 519 330 212
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP