www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon DataMailbox – přístup k datům strojů na dálku je o mnoho jednodušší!

Společnost HMS Networks nyní uvádí Ewon® DataMailbox, zabezpečené freemiové cloudové řešení umožňující výrobcům strojů a jejich vlastníkům snadný přístup k datům z jejich strojů kdekoliv na světě.

Ewon DataMailbox – přístup k datům strojů na dálku je o mnoho jednodušší!
Co je Ewon DataMailbox?
DataMailbox je online datová vyrovnávací paměť (buffer), která umožňuje snadné získávání dat ze strojů. Je součástí cloudové služby Ewon Talk2M.

Jak to funguje
Routery Ewon Cosy a Flexy jsou připojené ke vzdálenému stroji a posílají data prostřednictvím Ethernetu nebo mobilní sítě do cloudu Talk2M. DataMailbox je součást Talk2M, která umožňuje vývojářům aplikací snadno získávat historická data z různých komunikačních bran Ewon prostřednictvím jednoduchého volání API.

Výsledky
Zákazníci mohou velmi bezpečným procesem sbírat data z různých strojů kdekoliv na světě, aby je mohli pohodlně analyzovat. To umožňuje realizovat analýzy na souboru velkého množství dat a zobrazovat výsledky v obrazovkách - dashboardech sloužících pro prediktivní údržbu a dosažení provozní inteligence.

Rychlé a bezpečný způsob, jak umožnit přístup k datům strojů
Systém umožňuje vytvořit spojení za pár hodin, bez ohledu na to, jak složité je IT prostředí, a v případě potřeby ho rozšířit. Uživatelé mohou do systému přidávat další stroje několika kliknutími.

S aplikací DataMailbox jako vyrovnávací pamětí dat mohou uživatelé zabránit ztrátě dat, bez ohledu na to, z kolika míst je sbírají, protože data jsou automaticky ukládána a přeposílána i v případě, že internetové spojení vypadne.

Uživatelé mají také přístup k řadám historických dat, které mohou využít pro analytické aplikace.

Freemium
DataMailbox je freemiová služba v rámci cloudu Ewon Talk2M, to znamená, že zákazník ji může využívat po neomezenou dobu zdarma. Přechodem na verzi Pro získá zákazník unikát smlouvu SLA (Service Level Agreement) a může zpracovávat ještě více dat.
Kromě freemiového licenčního modelu nabízí DataMailbox snadný přístup k datům bez kompromisů v oblasti zabezpečení, neboť řešení Ewon určují nová měřítka v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Přidáním inovativní služby ke svému hardwaru nabízí Ewon snadné a škálovatelné integrované řešení pro sběr a zpracování dat z neomezeného množství míst, které umožňuje zákazníkům zvyšovat jejich efektivitu.

„V době, kdy je riskantní a nákladné umožnit lidem přístup do továren, je naší povinností poskytnout zákazníkům snadné, zabezpečené a škálovatelné řešení pro sběr dat z různých míst a umožnit uživatelům zlepšit jejich efektivitu,“ říká Francis Vander Ghinst, generální ředitel obchodní jednotky Ewon společnosti HMS.

Dostupné okamžitě prostřednictvím sítě partnerů
K tomu, zákazníkům pomohla využít sílu jejich dat, vytvořila společnost Ewon robustní ekosystém 2 000 zkušených partnerů, kteří jsou připraveni rychle vytvořit efektivní a integrované řešení vycházející z potřeb zákazníků.

Pro více informací navštivte www.ewon.biz a články báze znalostí v www.ewon.biz/support.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP