www.modernitovarna.com
Kennametal

Joost Berting jmenován Kennametal Managing Director EMEA

Joost Berting jmenován Kennametal Managing Director EMEA
Kennametal Inc. dnes oznámil, že Joost Berting přijal pozici managing director v Kennametal Europe GmbH. Berting bude odpovědný za vedení obchodu Kennametalu a reprezentaci společnosti v regionu Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA). Bude pracovat na ředitelství Kennametal EMEA v Neuhausen am Rheinfall ve Švýcarsku.

Před nástupem do Kennametalu pracoval Berting jako ředitel pro integraci pro Eastman Chemical Company. Předtím byl na četných vedoucích pozicích v oblasti obchodu u Eastman Chemical Company včetně managing director pro EMEA region. Má téměř 30 let zkušeností s inženýrstvím, technologií, integracemi a mezinárodním řízením obchodu a mluví šesti jazyky. Berting má bakalářský titul v materiálových vědách od Polytechnic Utrecht a magisterský titul v managementu od European School of Management – Paris, Oxford and Berlin.

Berting je nástupcem Géralda Goubaua, který vedl obchod Kennametalu v EMEA po uplynulé tři roky. Goubau nyní povede globální firemní obchod v oblasti nástrojů jako viceprezident Kennametal Tooling s účinností od 1. července 2013.
Joost Berting jmenován Kennametal Managing Director EMEA

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP