www.modernitovarna.com
EATON News

Eaton Tour letos proběhne formou webcastů

Tradiční cyklus přednášek, který se letos odehraje ve zcela nové online podobě, začíná již 8. září.

Eaton Tour letos proběhne formou webcastů

Letošní Eaton On-line Tour proběhne netradičně formou webcastů na www.elektrika.cz. Interaktivní odborně-technická školení jsou určená pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří se v jejich v rámci dozvědí novinky od společnosti Eaton. Kromě teorie a zajímavých témat budou součástí školení také praktická řešení a ukázky vedené zkušenými lektory.

Infomační Tour je veřejné a přednášky je možné sledovat z pohodlí kanceláře nebo domova. Odborníci v rámci interaktivních webcastů představí Eaton novinky, připomenou problematiku aktuálních změn v normách a legislativě, zaměří se detailněji na to, jak vše funguje v praxi a v neposlední řadě budou odpovídat na dotazy účastníků. Mezi tématy se objeví například chytrá elektroinstalace se systémem xComfort, návrh a ověřování rozvaděčů nízkého napětí, aplikace s easyE4, nouzové osvětlení, dimenzování nn sítí snadno a rychle se softwarem Pavouk, záložní ochrana jističů nebo vn rozvaděče bez plynu SF6.

Není potřeba se registrovat, stačí se v daný čas připojit na www.elektrika.cz. Školení jsou zcela zdarma a od 8. září budou probíhat každé úterý od 13:00. Po skončení webcastu budou k dispozici veškeré odborné materiály.

Hlavní témata Eaton On-line Tour 2020:

  • 8. 9. Chytrá elektroinstalace xComfort snadno ve 3 krocích.
  • 15. 9. Návrh a ověřování rozváděčů nízkého napětí. S programem E-Config je to rutina.
  • 22. 9. Aplikace s easyE4 - malý, ale šikovný (kontrolér).
  • 29. 9. Nouzové osvětlení podle ČSN EN 1838 v praxi.
  • 6. 10. Frekvenční startér vs. frekvenční měnič - řízení pohonu snadno a levně.
  • 13. 10. Program Pavouk - dimenzování nn sítí snadno a rychle.
  • 20. 10. Program Pavouk pro výrobce rozváděčů.
  • 27. 10. Jak na "velké" výkonové rozváděče.
  • 3. 11. Eaton - lídr ve vn rozváděčích bez plynu SF6, rozšiřuje portfolio o distribuční transformátory.
  • 10. 11. Selektivita a záložní ochrana jističů.

Program Eaton On-line Tour naleznete zde:

Společnost Eaton organizuje v průběhu roku mnoho přednášek a školení pro odborníky na nejrůznější témata jako elektroinstalace, projektování instalace, srovnávání různých systémů ovládání a mnoho dalších. „Praktická školení pro odborníky považujeme za velmi důležitá, protože to je nejlepší způsob, jak ukázat kvalitu řešení, která naše společnost nabízí a také umožnit účastníkům, aby si je sami vyzkoušeli. Vzhledem k současné situaci jsme školení přesunuli do online světa, i tak ale účastníkům poskytnou potřebnou interaktivitu a obsah a věříme, že všichni účastníci budou s touto novou formou školení spokojeni,“ řekl říká Ľuboš Reviľák, ředitel oddělení servisu, produktové podpory a marketingu pro Českou a Slovenskou republiku a Slovensko ve společnosti Eaton.

www.eaton.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP