www.modernitovarna.com
Kennametal

Kennametal slaví 75. výročí významné inovace

Kennametal slaví 75. výročí významné inovace
Kennametal Inc. (NYSE: KMT) zaznamenává svůj 75. rok jako průmyslový technologický leader, který dodává produktivitu, inovaci a výkon do světa leteckého průmyslu, zemních prací, energetiky, průmyslové výroby a dopravního průmyslu.

U počátku společnosti založené v roce 1938 – kde v prvním roce pracovalo 12 zaměstnanců a tržba činila 30 000 dolarů – stál průlomový vynález wolfram-titanového slinutého karbidu Philipa McKenny. Od té doby, co Philip McKenna založil společnost – následně přejmenovanou na Kennametal – tržby vzrostly 100 000x na téměř tři miliardy dolarů a firma obsluhuje přes 80 000 zákazníků ve více než 60 zemích.

Dnešní úspěch firmy dává za pravdu McKennovu zaměření na neustálé zlepšování produktivity zákazníků. Průmyslové technologie Kennametalu dnes umožňují pokročilou výrobu, efektivní obnovu silnic, bezpečnou efektivní těžbu a energetickou produkci a špičkový výkon dopravních prostředků od letadel k vlakům a automobilům.

„V Kennametalu řídíme silnou kulturu inovací a výkonu, počínaje zkušenými lidmi a firemní materiálovou vědou, abychom vyvíjeli lepší nástrojové technologie a konstrukce komponent pro nejžádanější práci ve světě,“ řekl Carlos Cardoso, chairman, prezident a CEO Kennametalu. „V současnosti každým rokem dosahujeme 40% i většího podílu z prodeje nových produktů, které zákazníkům nabízejí přinejmenším 20% zlepšení výkonu.“

1. března začíná celoroční oslava zahrnující různorodé aktivity plánované po celé planetě. Navštivte www.kennametal.com, kde se dočtete více o historii společnosti a současných úspěších.

Kennametal slaví 75. výročí významné inovace

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP