www.modernitovarna.com
Kennametal

Manažerky Kennametalu byly oceněny jako Women in Manufacturing STEP Awards

Kennametal Inc. (NYSE: KMT) dnes oznámil, že dvě manažerky firmy byly poctěny oceněním Women in Manufacturing STEP Awards, jež představily The Manufacturing Institute, Deloitte, University of Phoenix, a the Society of Manufacturing Engineers. Colleen Wood Cordova, viceprezidentka globálního produktmanagementu Kennametalu, a Martina Igel, vedoucí závodu Kennametalu v Schongau v Německu, byly takto oceněny spolu s dalšími 120 ženami pracujícími na různých vedoucích pozicích od výroby až po vrcholový management. STEP, což znamená Science, Technology, Engineering and Production (věda, technologie, inženýring a výroba), všechny tyto oblasti se odrážejí v úspěších zmíněných žen, které byly oceněny pro své excelentní manažerské schopnosti v moderní výrobě.

Manažerky Kennametalu byly oceněny jako Women in Manufacturing STEP Awards
                                                               Martina Igel

„Jsem potěšen, že mohu za všechny zaměstnance Kennametalu na celém světě poblahopřát Colleen Wood Cordovové a Martině Igelové za uvedení mezi přední skupinu manažerek a za přijetí této významné pocty,“ řekl prezident a CEO společnosti Kennametal, Carlos Cardoso. „Jsme velmi hrdi na skutečnost, že jejich příklad pomůže podpořit a inspirovat další ženy, aby se věnovaly povolání v dnešní high-tech výrobě. Potřebujeme takové výrazné lídry, jako jsou Colleen a Martina, aby udržely prosperitu tohoto životně důležitého průmyslového odvětví.“

The Manufacturing Institute a jeho partneři v iniciativě STEP Ahead představí 122 oceněných ve STEP Awards na recepci ve Washingtonu, D.C., 5. února 2013. Program STEP Awards zviditelní manažerské schopnosti každého oslavence a jeho úspěchy ve výrobě.

„Těchto 122 žen představuje tváře, jež reprezentují vzrušující povolání v oblasti výroby,“ řekla Jennifer McNelly, prezidentka The Manufacturing Institute. „Vybrali jsme k ocenění právě tyto ženy, protože každá dosáhla významných úspěchů ve výrobě, přinášejících pozitivní dopady na jejich společnost i na průmysl celkově.“

STEP Awards jsou součástí širší iniciativy STEP Ahead, kterou založily The Manufacturing Institute, Deloitte, University of Phoenix a the Society of Manufacturing Engineers pro vyšetření a podporu úlohy žen ve výrobním průmyslu prostřednictvím rozpoznání, výzkumu a nejlepších příkladů z praxe, co se týká oblastí atraktivity, rozvoje, pevnosti a výraznosti ženského talentu.

"Iniciativa STEP Ahead byla založena pro změnu vnímání ze strany výrobního průmyslu a pro vytvoření nových příležitostí pro ženy v tomto odvětví,“ řekla Latondra Newton, viceprezidentka skupiny Toyota Motor North America, Inc. a předsedkyně iniciativy STEP Ahead. „Tato iniciativa volá po transformaci tváře dnešního výrobního talentu a zajistí, aby ženy mohly přispět k budoucnosti tohoto průmyslu.“

Průzkum, který v roce 2011 provedly Deloite a The Manufacturing Institute, zjistil, že téměř 70 procent všech amerických výrobních společností mělo mírný až kritický nedostatek dostupných kvalifikovaných pracovníků. Výrobní firmy nemohou obsadit až 600 000 kvalifikovaných pozic, přestože nezaměstnanost dosahuje historicky rekordních úrovní. Navíc pracovní statistiky ukazují, že zastoupení žen zaměstnaných ve výrobě a na vedoucích pozicích ve výrobě je podprůměrné – a to je situace, která se musí obrátit, aby byl zachován růst průmyslu.

Martina Igel
Vedoucí závodu, Schongau, Německo

„V 16 letech jsem si vybrala vyučení u výrobní firmy, a od té doby se mi líbí široká rozmanitost pracovních nabídek ve světě průmyslové výroby. Dnes se vždy ráda ohlížím po výsledku celodenní práce, když kamion opouští náš závod, aby dovezl naše produkty zákazníkovi.“

Martina je manažerkou v oblasti výroby řezných nástrojů v Kennametalu. Před tím, než získala místo jako vedoucí závodu Kennametalu v německém Schongau, byla manažerkou plánování zásobovacího řetězce pro EMEA a Asii. Úspěšně vyvinula a implementovala globální IT řešení zlepšující adaptabilitu zásobovacího řetězce a schopnost rychlé reakce na požadované změny.

Jako vedoucí závodu Martina vede přes šedesát zaměstnanců ve výrobě keramických komponent používaných k odpařování kovů. Navíc ke strategickému vývoji a realizaci, zlepšování technické způsobilosti, cenovému managementu a nastavení pozitivní kultury a pracovních vztahů Martina pracuje na sebezdokonalování a podává výjimečné manažerské výsledky v rámci svého pracovního závazku.

Colleen Wood Cordova
Viceprezidentka marketingu – Global Product Management


„Spojené státy aktuálně představují největší výrobní ekonomiku. Každý dolar, který investujeme, přidává dalších 1,48 $ naší národní ekonomice, když generujeme další inovace a vyšší produktivitu než v jakémkoliv jiném odvětví. Tato silná pozice a rozvoj pokročilých a zelených výrobních technologií je rozhodující pro zachování dobře placené práce a prospívající střední vrstvy.“

Jako viceprezidentka globálního produktmanagementu řídí Colleen přes 60 kvalifikovaných zaměstnanců po celém světě, kteří působí jako vrcholoví marketingoví vedoucí obchodních jednotek, jejichž práce zahrnuje produktmanagement, marketingovou komunikaci, cenotvorbu a regionální rozmístění produktů a programů.

Colleeniny výjimečné úspěchy u Kennametalu zahrnují integraci dvou nejvýznamnějších akvizic do globálního businessu Kennametalu, založení a vedení marketingového týmu v Evropě odpovědného za provádění minoritních marketingových programů u prodejních týmů ve všech regionech a dosažení více než 40% výnosů z nových produktů nepřetržitě po 6 let za sebou. Jako respektovaná a úspěšná vedoucí pracovnice v globální výrobní organizaci si Colleen nachází čas i na předávání zkušeností dalším ženám pracujícím v Kennametalu.

O the Manufacturing Institute
The Manufacturing Institute je 501 (c) 3 pobočkou the National Association of Manufacturers. Jako nezávislá organizace se Institut zaměřuje na předávání strategických informací a na služby národním výrobcům. Institut je autoritou pro vyhledávání, kvalifikaci a rozvoj výrobních talentů světové třídy. Navštivte www.themanufacturinginstitute.org.

Manažerky Kennametalu byly oceněny jako Women in Manufacturing STEP Awards
Colleen Wood Cordova

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP