www.modernitovarna.com
Southco

Společnost Southco zavedla výrobu ochranných obličejových štítů pro boj proti nemoci covid-19

Společnost Southco Manufacturing Ltd., přední světový výrobce technických uzavíracích a přístupových řešení, se sídlem ve čtvrti Warndon na předměstí Worchesteru (Británie), reaguje na výzvy spojené s šířením nemoci covid-19. Protože má své centrum excelentnosti pro výrobu plastových dílů vstřikováním a je zvyklá vyrábět velké objemy plastových dílů pro automobilovou výrobu i jiné oblasti průmyslu, dokázala firma Southco v rekordním čase změnit směr, vyvinout ochranné obličejové štíty se značkou shody CE a ve velkých sériích začít vyrábět tyto ochranné prostředky důležité pro osoby v první linii boje s infekcí.

Společnost Southco zavedla výrobu ochranných obličejových štítů pro boj proti nemoci covid-19

Kompletní obličejové štíty jsou pohodlné a lehké a snadno se čistí a dezinfikují. Mají dostatek prostoru, aby je bylo možné požívat současně s jinými osobními ochrannými prostředky (OOP), jak jsou brýle, obličejové masky a respirátory, a proto jsou vhodné pro různé stupně ochrany osob v první linii infekčního prostředí. Podporují dodržování osobního odstupu a přitom umožňují interakce s pacienty, zákazníky nebo kolegy.

Jako místní výrobce s velkým objemem kapacity je firma Southco schopná tyto obličejové štíty nabízet za výhodné ceny s krátkými dodacími lhůtami.

Ačkoliv Southco nabízí obličejové štíty k prodeji, demonstruje také silný smysl pro komunitu a štědře dodává velké množství štítů zdarma místním pečovatelským domům a charitním organizacím.

„Jsme velmi pyšní, že přispíváme k boji proti strašné nemoci,“ řekl výkonný ředitel Philip Kempson. „Podnikání firmy Southco je orientované na lidi. Naše firma má silnou kulturu zaměřenou na zákazníky, takže pozitivně se odlišovat v těchto těžkých dobách je pro nás velmi důležité. Investice navíc udrží náš podnik v provozu v době velké hospodářské nejistoty a zaručí místním lidem zaměstnání.“

Pro více informací prosím kontaktujte firmu Southco na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. nebo +44 (0) 1905 346722.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP