www.modernitovarna.com
BRADY

Identifikujte kabely 3krát rychleji

Zkušení pracovníci jsou schopni vlaječkovou etiketu vytisknout a ručně nalepit na kabel za 15 sekund. Pomocí tiskárny s aplikátorem vlaječek BradyPrinter A5500 mohou výrazně zvýšit výrobní výkon označením kabelů vlaječkami za 5 sekund.

Identifikujte kabely 3krát rychleji

Zvyšte výrobní výkon a ušetřete
Tiskárna BradyPrinter A5500 pomáhá zvyšovat výrobní výkon a zlepšuje kvalitu identifikace automatickým tiskem a aplikací vlaječkových etiket. Identifikací kabelů do 5 sekund a eliminací nutnosti tisknout etikety předem může ušetřit významnou částku peněz a snížit čas potřebný k jejich ručnímu nalepování. Tiskárna BradyPrinter A5500 umožňuje tisk čárových kódů, log a schémat s rozlišením 300 dpi a aplikuje spolehlivé kabelové vlaječky, které mohou sdělovat mnoho informací.

Široký rozsah kabelů
Tiskárna BradyPrinter A5500 je velmi flexibilní a bez jakéhokoli seřizování dokáže identifikovat kabely o průměru od 1,52 mm až do 15,24 mm a aplikovat etikety o šířce až do 50,8 mm a délce od 19,05 mm do 76,20 mm. Flexibilitu a snadné použití ještě zvyšuje její barevná dotyková obrazovka a moderní uživatelské rozhraní.

Snadná implementace
Díky USB portů a připojení k ethernetu je tiskárna BradyPrinter A5500 praktická pro implementaci v různých výrobních prostředích. Ve spojení s aplikacemi Brady Workstation pro snadný design vlaječkových etiket, vytváření čárových kódů a serializaci se stává tiskárna BradyPrinter A5500 vysoce praktickým zařízením na zvyšování efektivity procesů.

Vypočítejte si návratnost investice na webových stránkách společnosti Brady nebo získejte další informace zasláním e-mailu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Identifikujte kabely 3krát rychleji

Identifikujte kabely 3krát rychleji

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP