www.modernitovarna.com
HURON

HURON otevírá pobočku v Istanbulu

Firma HURON, známý výrobce obráběcích strojů, je v Turecku zastoupená po více než 25 let. Její celosvětové vedoucí postavení v oblasti vysokorychlostního obrábění a komerční úspěch v zemi celkem přirozeně vedlo společnost k otevření vlastní kanceláře v Istanbulu, aby upevnila své místní vztahy. Firma Huron se bude prezentovat na veletrhu MAKTEK v Istanbulu, od 2. do 7. října 2012, v hale 5 / stánek 502 a v hale 3 / stánek 311A.

HURON otevírá pobočku v Istanbulu
Firma HURON je usazena v srdci Evropy ve Štrasburku ve Francii, a dodává vertikální obráběcí centra s reputací přesnosti a spolehlivosti. Vyznačuje se vysokou úrovní technologie a záběrem od základní jednotky až k velkým frézovacím centrům, poskytujícím vysoce kvalitní technické služby. Síla firmy Huron spočívá ve spolupráci s místním partnerem, firmou TEKNIKEL, která přinesla významný komerční úspěch.

"Firma TEKNIKEL sdílí naši vášeň pro obráběcí stroje. Prodejní personál odvedl perfektní práci při šíření našeho know-how mezi zákazníky v odvětví tváření a také v letectví. Celkem přirozeně tak firma Huron sleduje růst v zemi, kde odbyt obráběcích strojů narostl o téměř 50% mezi rokem 2010 a 2011, a dováží sem více než 80% svých objednávek" řekl Dominique Lutz, generální ředitel firmy HURON Turecko.

„V Turecku existuje silný potenciál na trhu v leteckém průmyslu, tváření a automobilovém sektoru. Jsme schopni poskytnout vysoce-produktivní řešení na těchto trzích a zároveň splňovat nezbytná kritéria, jako je kvalita a stav povrchu při obrábění velmi složitých, vysoce kvalitních dílů. Požadavky týkající se například letectví, jsou velmi přísné. Naše stroje jsou plně schopny splňovat tyto náročné požadavky. Zákazníci jako Tritech ve Velké Británii nebo TAI v Turecku byli schopni využít našich znalostí, zahrnující jak stroje, tak obráběcí procesy."

"Naše přítomnost v Turecku a široká nabídka sortimentu nám také umožňují poskytovat řešení v průmyslových oblastech, kde jsme ještě neobsadili trh.“

"Abychom podpořili jeho růst, účastní se firma HURON nadcházející výstavy MAKTEK. Huron zde představí nejnovější technologie a řešení obrábění. "Výstava nám umožní vstoupit na trh a začít etapu velkého dobrodružství“ říká Dominique Lutz.

Huron – hala 5 / stánek 502 a hala 3 / stánek 311A.
HURON otevírá pobočku v Istanbulu

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP