www.modernitovarna.com
WIDIA

Nová stopková fréza VariMill II ER rozšiřuje produktovou řadu WIDIA VariMill

Zrozena z úspěchu čelních stopkových fréz VariMill I™ a VariMill II™, nabízí nový model VariMill II ER™ vynikající výkon svých předchůdců, ale s funkcemi, které zvyšují stabilitu. Vzhledem ke svému úspěchu, v podobě oblíbeného a efektivního řešení na zakázku, vyrábí firma WIDIA™ nyní čelní stopkovou frézu VariMill II ER jako standard v běžném portfoliu výrobků. Toto zařazení umožňuje zákazníkům její rychlé, jednoduché a dostupné objednání po celém světě.

Nová stopková fréza VariMill II ER rozšiřuje produktovou řadu WIDIA VariMill

Stejně jako fréza VariMill II, je i model VariMill II ER konstruován s pěti nerovnoměrně rozloženými břity, avšak na rozdíl od původních modelů řady VariMill, umožňuje excentrický hřbet (ER) nástroje větší pevnost břitu a dovoluje vysoké posuvy a velké úběry materiálu. Stopková Fréza VariMIll II ER má odlišné kónické jádro od modelů VariMill I a II, což zvyšuje její stabilitu, a navíc má břity přes střed pro zavrtávání.

Stopková fréza VariMill II ER je prvním nástrojem běžně dodávaným ze skladu, který nabízí bezpečnostní systém SAFE -LOCK™ od firmy Haimer, který poskytuje výbornou stabilitu, eliminuje vytažení nástroje a zajišťuje lepší přesnost upnutí. Systém SAFE-LOCK je k dispozici na nástrojích od průměru 1/2 "(12 mm).

Standardní portfolio obsahuje více jak 100 položek fréz VariMill II ER v průměrech 3/8 – 1" (10-25 mm). I když jsou původně určeny k hrubování a dokončování v leteckém průmyslu, mohou být nástroje VariMill II ER využity k obrábění titanových slitin nebo nerezové oceli a jsou určeny pro drážkování, zavrtávání a zapichovací operace.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP