www.modernitovarna.com
WIDIA

Získejte vyšší produktivitu při frézovacích operacích pomocí řady M200 od firmy WIDIA.

Společnost WIDIA™ s potěšením oznamuje nejnovější přírůstek obráběcích nástrojů řady WIDIA Victory™, kopírovací frézu M200 ™. Nová řada M200 udává standardy pro výkon a produktivitu při výrobě forem a zápustek, tvářecích nástrojů, v energetickém a leteckém průmyslu a je konstruována tak, aby zlepšila hrubovací a středně dokončovací aplikace.

Získejte vyšší produktivitu při frézovacích operacích pomocí řady M200 od firmy WIDIA.
Revoluční oboustranná břitová destička IC12mm používaná v této platformě dokáže pracovat v mnoha typech aplikací a materiálech obrobku. Tato série frézovacích břitových destiček je k dispozici ve třech rozlišných geometriích, které jsou speciálně navržené pro rozmanité frézovací operace:  ML geometrie pro obrábění nerezové oceli a žáruvzdorných slitin; MM geometrie pro všeobecného frézování, včetně ocelí; a MH pro těžké aplikace na litinách a vysoko pevnostních ocelí.  S dvanácti řeznými hranami, nabízí řada M200 konkurenceschopné náklady na břit.

Fréza M200, dostupná ve frézovacích sortách WK15PM, WP25PM, WU35PM, WP25CM, je navržena tak, aby pracovala efektivně ve vysokých rychlostech a konstruována pro delší životnost nástroje při dokončování i těžkém hrubování. Navíc zámek proti pootočení břitové destičky, použitý na této platformě zvyšuje stabilitu břitové destičky a zajišťuje bezpečnost během provozu.

Frézovací tělesa s vnitřním rozvodem chlazení pro sérii M200 přichází v různých typech upínání, se závitovou stopkou, Weldon®, válcovou stopkou a v nástrčném provedení. Každý typ frézovacího tělesa byl navržen s jednoduše použitelným zámkem proti pootočení břitové destičky, který umožňuje výbornou stabilitu při vysokých rychlostech posuvů a řezných sílách. Všechna frézovací tělesa mají větší odlehčení, které umožňuje kapsování, kopírování a 5-ti osé obrábění.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP