www.modernitovarna.com
Kennametal

KenFeed 2X, nové řešení pro frézování od firmy Kennametal

Nové frézy KenFeed™ 2X od firmy Kennametal jsou novinkou ve vývoji vysokorychlostního frézování pro lehké až těžké frézování. Nová generace nástrojů je vyvinuta z původní platformy KenFeed™, která zaznamenávala více než šest let úspěchů v průmyslu a dovoluje větší hloubku řezu pomocí větších destiček.

KenFeed 2X, nové řešení pro frézování od firmy Kennametal

Zatímco předchozí generace nástrojů KenFeed vyžadovala tři různé velikosti břitových destiček, nové řešení KenFeed 2X potřebuje pouze jednu. Tyto nové břitové destičky jsou konstruovány tak, aby zlepšovaly úběr materiálu a výkonnost při vysokých rychlostech posuvů na hrubovacích operacích. Každá oboustranná trigonová břitová destička nabízí při plném využití šest řezných hran a tím lepší náklady na břit. Robustní konstrukce břitové destičky zaručuje více stability a spolehlivosti při operacích s vysokými posuvy. Navíc je ideálním řešením pro hluboké kapsování nebo pro operace s vyložení nad 3xD.

Dvě geometrie břitových destiček představují snadnou volbu pro lehké, univerzální a těžké obrábění. Geometrie HD je první volbou pro oceli, vysokopevnostní oceli a litiny, zatímco geometrie GD zajišťuje nižší řezné síly pro měkké materiály. Břitové destičky KenFeed 2X s nejnovějšími sortami a geometriemi poskytují dvojnásobný výkon a více řezných hran.

Frézovací tělesa s vnitřním rozvodem chlazení KenFeed 2X jsou dodávána se závitovou stopkou, válcovou stopkou a v nástrčném provedení. Konstrukce platformy činí KenFeed 2X ideální pro kapsování, zavrtávání a kruhovou interpolaci s možností zapichování v ose Z.

Firma Kennametal plánuje rozšířit tuto novou řadu o další metrické a palcové průměry.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP